ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν τύχη στα οικονομικά τους

Προσελκύουν πιο εύκολα τον πλούτο

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν τύχη στα οικονομικά τους

Τέσσερις είναι οι… Μίδες του ζωδιακού κύκλου σύμφωνα με την αστρολογία, που αναφέρει ότι συγκεκριμένα ζώδια προσελκύουν πιο εύκολα τον πλούτο από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένα για να κερδίζουν χρήματα!

Κριός

Έχει ως σκοπό την οικονομική του επιτυχία, είναι παθιασμένος με τις οικονομικές απολαβές και τη νίκη γενικότερα, και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Παράλληλα, είναι ενθουσιώδης, παίρνει ρίσκα και είναι παρορμητικός. Για αυτό και αν του τύχει κάτι στραβό στα οικονομικά του, μπορεί να ξεκινήσει από το μηδέν.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει την ύλη, και όσα περισσότερα χρήματα έχει στο λογαριασμό του τόσο πιο ασφαλής νιώθει. Έχει μια δεξιοτεχνία στο να παίρνει σωστές αποφάσεις και πάντα έχει χρήματα για τις έκτακτες περιπτώσεις. Είναι εργατικός και έχει καλή κρίση, ενώ φαίνεται πως είναι περισσότερο τυχερός στα οικονομικά, παρά στα ερωτικά του.

Λέων

Ο Λέων είναι γενναιόδωρος και τυχερός στο θέμα των χρημάτων. Απεχθάνεται να εξαρτάται οικονομικά από κάποιον άλλον και έχει την τύχη να βγάζει χρήματα από καταστάσεις που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι καλός αποταμιευτής και έξυπνος επενδυτής. Όσο ψηλά κι αν φτάσει, πάντα στοχεύει να μαζέψει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.