ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα έξι πιο κυκλοθυμικά ζώδια – Ποιο κατέχει την «πρωτιά»;

Η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει ξαφνικά

Αυτά είναι τα έξι πιο κυκλοθυμικά ζώδια – Ποιο κατέχει την «πρωτιά»;

Η διάθεση κάποιων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει στο λεπτό και κάποια ζώδια είναι «εξπέρ» σε αυτό.

Τη μια στιγμή χαμογελούν και γελούν και την επόμενη κλαίνε ή φωνάζουν χωρίς καμία εξήγηση για τη συμπεριφορά τους.

Αν θέλετε να μάθετε τι κρύβετε πίσω από αυτές τις συναισθηματικές διακυμάνσεις και ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση, το ωροσκόπιό τους ίσως σας βοηθήσει να καταλάβετε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε ποια ζώδια είναι τα πιο κυκλοθυμικά και ποιο κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζωηροί και κοινωνικοί, αλλά δεν τους αρέσει να μένουν ακίνητοι. Αν δεν έχουν τίποτα να κάνουν ή αν βαριούνται, η διάθεσή τους αλλάζει γρήγορα. Είναι απρόβλεπτοι κατά καιρούς, αλλά μπορείτε να τους αλλάξετε τη διάθεση εύκολα, αν καταφέρετε να τους κεντρίσετε την περιέργεια. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή μια νέα ιδέα μπορεί να αλλάξει γρήγορα τη διάθεσή τους από συννεφιασμένη σε ηλιόλουστη.

Λέων

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενη η ύπαρξη αυτού του ζωδίου στη λίστα, αλλά οι Λέοντες ανήκουν στα πιο κυκλοθυμικά ζώδια. Όταν πληγώνεται η υπερηφάνειά τους ή νιώθουν υποτιμημένοι, η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει δραματικά. Οι εναλλαγές της διάθεσής τους δεν διαρκούν για πολύ, όμως. Μόλις επιστρέψουν στο προσκήνιο, θα επανέλθουν στον θετικό τους εαυτό.

Ζυγός

Ως άνθρωποι που αγαπούν την ισορροπία και την αρμονία, οι Ζυγοί έχουν έναν σχετικά καλό έλεγχο των διαθέσεών τους. Αλλά όταν βρίσκονται έξω από τα νερά τους, θα δυσκολευτούν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους. Όταν όλα είναι καλά, τότε χαμογελούν και είναι πολύ θετικοί, αν νιώσουν πως αδικήθηκαν τότε αμέσως αλλάζουν διάθεση. Αυτή η απότομη εναλλαγή μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθηθεί, κάνοντας τα άλλα ζώδια να μπερδεύονται σχετικά με το με ποιανού το μέρος είναι ο Ζυγός ή ποια θέση παίρνει σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, σκληρά εργαζόμενοι και κολλημένοι στους τρόπους τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά συχνά οδηγούν σε περιόδους άγχους και κυκλοθυμίας όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουν – γεγονός που πηγάζει από την εμμονή που έχουν με την τελειότητα. Μόλις αποφασίσουν ότι κάτι δεν πάει καλά, κατά καιρούς το επισημαίνουν δεικτικά, με αποτέλεσμα οι άλλοι να αναρωτιούνται πώς άλλαξε τόσο γρήγορα η ψυχική τους κατάσταση.

Σκορπιός

Ως ζώδιο του νερού που βιώνει ισχυρότερα συναισθήματα από τους περισσότερους άλλους, οι Σκορπιοί έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί στις εναλλαγές της διάθεσης. Αυτό το ζώδιο αισθάνεται τα πάντα βαθιά, από τη χαρά μέχρι την προδοσία, και οι διαθέσεις τους αντανακλούν τα υποβόσκοντα συναισθήματά τους. Θα κρατήσουν κακίες και συχνά θα απομακρύνουν τους άλλους ή θα είναι απόμακροι απέναντί τους. Κρύβουν πάντα κάτι κάτω από το σκληρό παρουσιαστικό τους, κάνοντας τους άλλους να παλεύουν για να ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Καρκίνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Καρκίνοι βρίσκονται πάντα σε μια υπερ-συναισθηματική κατάσταση, επειδή κυβερνώνται από τη Σελήνη. Κάθε φορά που αυτή αλλάζει φάση, η διάθεσή τους διαφοροποιείται. Δουλεύουν σκληρά για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τον πόνο, αλλά θα ξεσπάσουν όταν πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί. Ωστόσο, η κυκλοθυμία των Καρκίνων δεν προέρχεται πάντα από αρνητισμό. Είναι μια αντανάκλαση της βαθιάς ενσυναίσθησης και της σύνδεσης που νιώθουν με τον κόσμο γύρω τους – αλλά όσο καλοπροαίρετη και να είναι, ορισμένες φορές, καταντά εκνευριστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.