ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τις επόμενες μέρες

Αυτή η εβδομάδα τους ανήκει

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τις επόμενες μέρες

Η ενέργεια αυτή την εβδομάδα, μεταξύ 22 – 28 Ιανουαρίου 2024, είναι ζωντανή και όμορφη. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη περνά στον Αιγόκερω στις 23 Ιανουαρίου.

Έτσι, αν ξαφνικά γίνετε πιο προσανατολισμένες στο μέλλον και αποστρέφεστε τις ασήμαντες περιπέτειες στον έρωτα και τις σχέσεις, αυτός είναι ο λόγος. Οι περισσότεροι θα βιώσουν, επίσης, μια άνοδο στην καριέρα τους, επειδή η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την τύχη και τις διεκδικήσεις.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου θα φέρει, επίσης, περισσότερη δύναμη. Αναμείνατε, λοιπόν, θορυβώδη πάρτι και συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όρια. Το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί άλλη μια μεγάλη αστρολογική αλλαγή – ο ανάδρομος Ουρανός θα περάσει τελικά σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 27 Ιανουαρίου. Έτσι, αν το Σαββατοκύριακο και οι επόμενες εβδομάδες μοιάζουν εντελώς διαφορετικές από όσα γνωρίζατε, τώρα ξέρετε γιατί.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από τις παραπάνω πλανητικές κινήσεις.

Κριός

Ο έρωτας είναι στον αέρα αυτή την εβδομάδα για εσάς. Εφόσον εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους που θα σας οδηγήσουν στην αδελφή ψυχή σας ή μπορεί να συναντήσετε την ίδια την αδελφή ψυχή σας.
Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα σας φέρει νέες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Θα πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να τις εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε τους φίλους σας αυτή την εβδομάδα, αν εργάζεστε μαζί σε ένα project, χωρίς, όμως, να βασίζεστε πάνω τους για όλα. Ένα μείγμα δική σας και ομαδικής εργασίας θα οδηγήσει στα καλύτερα αποτελέσματα. Όλα εξαρτώνται αυτή την εβδομάδα από το αν θα βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις προσδοκίες σας και τους άλλους. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο συναρπαστικό με ευκαιρίες για συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Αφήστε την κοινωνική σας πλευρά να φανεί και να εντυπωσιάσει.

Λέων

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε την καλή δουλειά, γιατί οι κοσμικές δυνάμεις σπεύδουν να κάνουν το δικό σας θέλημα αυτή την εβδομάδα. Όσο παραμένετε δεκτικοί, θα συνεχίσετε να αισθάνεστε ευλογημένες και να εκπλήσσεστε ευχάριστα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας μπορεί να είναι λίγο βαρετό, αλλά αν περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και εμπλακείτε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους, θα ανακαλύψετε πως δεν είναι όλα όπως τα βλέπετε.

Σκορπιός

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας έχει μια γλυκιά αίσθηση για εσάς. Πριν μπορέσετε να καρπωθείτε τις ευλογίες που σας περιμένουν, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι δουλειές και οι ευθύνες σας έχουν τακτοποιηθεί. Από αυτή την άποψη, μείνετε πιο συγκεντρωμένες και εσωστρεφείς το πρώτο μισό της εβδομάδας, για να τα καταφέρετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας υπόσχεται να είναι γεμάτο με κρυφές εκπλήξεις και ίσως και ένα αυθόρμητο ταξίδι. Έτσι, αν νιώσετε την ανάγκη κλείστε τα εισιτήρια για την εξόρμησή σας.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσοχή στις εργασίες και τις υποχρεώσεις ζητά αυτή η εβδομάδα. Παραμείνετε ψύχραιμες και μην ενοχλείστε υπερβολικά από το τι κάνουν οι άλλοι. Οι κοσμικές δυνάμεις είναι με το μέρος σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα μείνετε πίσω. Δεν θα το κάνετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας υπόσχεται να είναι πιο χαλαρό και ξεκούραστο για εσάς. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να εμβαθύνετε στις σκέψεις σας και να απολαύσετε ένα selfcare. Το αξίζετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.