ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αγχώνονται πολύ πιο εύκολα

Δες για ποια «χτυπάει η καμπάνα»

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αγχώνονται πολύ πιο εύκολα

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια τα οποία σύμφωνα με την αστρολογία, αγχώνονται πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα.

Δες για ποια «χτυπάει η καμπάνα»:

Κριός

Ο Κριός, ο γεμάτος ενέργεια πρωτοπόρος του ζωδιακού κύκλου, συχνά βρίσκεται να δίνει μάχη με το τέρας του στρες. Η ασταμάτητη επιδίωξη της επιτυχίας και της περιπέτειας μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική εξουθένωση.

Για τους Κριούς, η διαχείριση του άγχους είναι απαραίτητη και χρειάζεται ψυχραιμία στο μονοπάτι προς την ισορροπία.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, γνωστοί για την μανία τους με τις λεπτομέρειες, συχνά βιώνουν το μεγαλύτερο άγχος εξαιτίας της επιδίωξης της τελειότητας. Ενώ η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι αξιοθαύμαστη, μπορεί να γίνει πηγή τεράστιας πίεσης.

Αν είσαι Παρθένος και νιώθεις το βάρος των προσδοκιών, αγκαλιάστε τις χαλαρωτικές δραστηριότητες και σκεφτείτε ότι καμία φορά η τελειότητα είναι μία ψευδαίσθηση μερικές φορές.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, με τα έντονα συναισθήματά τους, συχνά βρίσκονται να πλοηγούνται στα ταραγμένα νερά του στρες. Το διαρκές βάθος των συναισθημάτων τους μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική εξουθένωση.

Ίσως η ενασχόληση με δραστηριότητες που σας βοηθούν να εκφράσετε αυτά τα έντονα συναισθήματα, όπως η δημιουργική γραφή, η ζωγραφική ή η μουσική, θα μπορούσαν να σας προσφέρουν διέξοδο.

Ιχθύες

Ιχθύες, είστε οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου και συχνά βιώνετε άγχος από το βάρος των ίδιων σας των φαντασιώσεων και ονείρων. Η εύρεση ισορροπίας ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία μπορεί να είναι μια απαιτητική πρόκληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκλειδώσεις την εσωτερική σου ηρεμία και να ασχοληθείς με πράγματα που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του άγχους. Μην υποτιμάς τη δύναμη της συζήτησης με έναν αγαπημένο φίλο για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και να λάβεις την απαραίτητη υποστήριξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.