Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που ανήκουν στα πιο τυχερά στην αγάπη αυτή την εβδομάδα

Ευκαιρία για αλλαγές και αναθέρμανση των σχέσεων

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που ανήκουν στα πιο τυχερά στην αγάπη αυτή την εβδομάδα

Με αίσθημα αισιοδοξίας ξεκινά η νέα εβδομάδα. Λίγο πριν το θερινό ηλιοστάσιο και την έναρξη της γενέθλιας περιόδου του Καρκίνου, νιώθουμε την ανάγκη για ασφάλεια, αλλά και αφοσίωση, ενώ δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας περισσότερο.

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα βιώσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους ή θα κάνουν νέες γνωριμίες, καθώς τα άστρα τους ευνοούν είναι οι παρακάτω:

Δίδυμοι

Με την εποχή του Καρκίνου να πλησιάζει νίωθετε ήδη μια ψυχική ανάταση. Το άγχος μειώνεται και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Πλέον, έχετε φτάσει με τον σύντροφό σας στο σημείο που δεν χρειάζεται να συζητάτε τα πάντα και ετοιμάζεται μια ρομαντική εξόρμηση.

Καρκίνος

Τα γενέθλιά σας πλησιάζουν και νιώθετε πως το κόκκινο χαλί στρώνεται για εσάς. Πού οδηγεί; Στην πόρτα του σπιτιού σας. Το τι θα γίνει πίσω από αυτή εξαρτάται από εσάς, αν και το ταίρι σας σάς βλέπει και «λιώνει», οπότε οι όμορφες στιγμές είναι σίγουρες. Το ίδιο και με νέες γνωριμίες, που μπορεί να προκύψουν, οπότε μην πείτε «όχι» σε προσκλήσεις.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από αρκετές διαφωνίες με το ταίρι σας φτάσατε επιτέλους στο σημείο να βρείτε τα κοινά σας σημεία. Τώρα που όλα μοιάζουν ισάξια και ισότιμα, μπορείτε να προχωρήσετε μαζί προς μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.