Εάν ανήκεις σε σταθερό ζώδιο, αυτή η εμπειρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε δραστικές αλλαγές στη ζωή σου

Αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να φέρει σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, ειδικά όταν η εποχή του Λέοντα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου. Εξάλλου, ο Ουρανός – ο πλανήτης της επανάστασης – θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου στις 31 Ιουλίου, επιταχύνοντας τα πράγματα προς αυτό που είναι ήδη αναπόφευκτο . 

Εάν ανήκεις σε σταθερό ζώδιο, αυτή η εμπειρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε δραστικές αλλαγές στη ζωή σου και κατ’ επέκταση στην ερωτική σου ζωή.

Και αν το ζώδιο του ήλιου, το ζώδιο της σελήνης, το ζώδιο της Αφροδίτης ή ο ωροσκόπος σου, τυχαίνει να ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω 4 ζώδια, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις με τον αγαπημένο σου αυτό το καλοκαίρι.

Αυτά τα 4 ζώδια θα μπορούσαν να βιώσουν έναν χωρισμό αυτό το καλοκαίρι:

Ταύρος

Όχι μόνο έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι σχέσεις σου αισθάνονται την πίεση. Εξάλλου, ο Βόρειος Δεσμός του Πεπρωμένου κινείται αυτή τη στιγμή στον Ταύρο, κάτι που σε εμπνέει να αρχίσεις να ακολουθείς τα όνειρά σου και να γίνεις το άτομο που πάντα ήθελες να είσαι! Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι ο Νότιος Δεσμός του Κάρμα βρίσκεται στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, κάτι που ρίχνει φως στις ατέλειες της ερωτικής σου ζωής.

Λέων

Ουσιαστικά είσαι βασίλισσα του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν έχεις τη διάθεση να ακούσεις ότι μπορεί να βιώσεις έναν χωρισμό. Αλλά μην ανησυχείς, γιατί ενώ δεν είναι καθόλου εγγυημένο ότι θα συμβεί, δεν θα ήταν απαραίτητα το τέλος του κόσμου αν συνέβαινε. Σε όλη την εποχή των γενεθλίων σου, ο ήλιος του Λέοντα θα εναντιωθεί στον πειθαρχικό Κρόνο, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα της ζωής σου και αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Παρόλο που μπήκες στη λίστα, είναι μόνο επειδή δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα αυτό που συγκλονίζει τον κόσμο σου. Καθώς ο Βόρειος Δεσμός του Πεπρωμένου περνάει το καλοκαίρι διασχίζοντας τον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, συμβιβάζεσαι με τα τοξικά μοτίβα και τις αρνητικές συνήθειες που σε κρατούν πίσω από μια πραγματικά γεμάτη ερωτική ζωή.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σύμπαν σε στίβει κυριολεκτικά και όλο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κρόνος – πλανήτης του κάρμα και της δέσμευσης – εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο. Από όλους τους πλανήτες, ο Κρόνος είναι εύλογα αυστηρός και αν εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις την ερωτική σου ζωή με ανώριμο και ανθυγιεινό τρόπο, ο Κρόνος σίγουρα θα σε ενημερώσει. Στην πραγματικότητα, μόλις ξεκινήσει η σεζόν του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, θα βιώσεις μια αποκάλυψη καθώς ο ήλιος στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κρόνο.