Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Μαύρη Σελήνη του Μαΐου

Η εποχή που δίνει προτεραιότητα στην άνεση, την ευχαρίστηση και τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια, πλησιάζει στο τέλος της

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Μαύρη Σελήνη του Μαΐου

Η εποχή του Ταύρου ήταν φέτος τα πάντα εκτός από αδιάφορη, σε μεγάλο βαθμό λόγω της πολύ ταραχώδους εποχής του ανάδρομου Ερμή και της έκλειψης.

Πιθανότατα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Καθώς η εποχή που δίνει προτεραιότητα στην άνεση, την ευχαρίστηση και τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια, πλησιάζει στο τέλος της, η Μαύρη Σελήνη στις 19 Μαΐου θα ενθαρρύνει τέσσερα ζώδια να στρέψουν την πλήρη εστίασή τους σε αξιόπιστες προσπάθειες που αναζητούν ευχαρίστηση.

Με άλλα λόγια, τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Μαύρη Σελήνη του Μαΐου είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον πρώτο σου Οίκο, φωτίζοντας την ενστικτώδη φύση και τις επιθυμίες σου. Ήταν μια ταραχώδης εποχή, Ταύρε, αλλά ευτυχώς, αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία για σένα να ευθυγραμμιστείς ξανά με αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σένα. Χρησιμοποίησε την ως ημέρα για να δώσεις προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σου με όποιον τρόπο κρίνεις κατάλληλο – πήγαινε σε ένα ωραίο δείπνο, αγόρασε ένα νέο ρούχο ή πέρασε χρόνο με κάποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ικανοποιημένη.

Λέων

Αυτό το μήνα, η νέα σελήνη του Ταύρου φέρνει νέα ξεκινήματα στην καριέρα και τον επαγγελματικό σου κόσμο που υπογραμμίζουν την επιθυμία σου για ικανοποίηση και σταθερότητα. Όσον αφορά τη δουλειά σου, ενδιαφέρεσαι λιγότερο να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και είσαι περισσότερο επικεντρωμένη στο πώς μπορείς να φτιάξεις κάτι που να διαρκεί.

Σκορπιός

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον Ταύρο αυτό το μήνα, η εστίασή σου θα μετατοπιστεί στις ρομαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Δοκιμάζεις κάτι καινούργιο στον έρωτα, Σκορπιέ, και αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείς στην άνεση και τη σταθερότητα που παρέχουν οι σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα φέρουν νέα ξεκινήματα στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή που επικεντρώνονται γύρω από την άνεση, την ευχαρίστηση και τη σταθερότητα. Είσαι κάποια που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα ικανοποιητικό περιβάλλον στο σπίτι και αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία να επικεντρώσεις εκ νέου τις επιθυμίες σου σε αυτόν τον τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.