ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν να είναι «drama queens»

Το απολαμβάνουν να τραβάνε την προσοχή με αυτόν τον τρόπο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν να είναι «drama queens»

Το δράμα, με την έννοια της υπερβολής στις αντιδράσεις, είναι ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση, αλλά μερικά ζώδια δείχνουν να το απολαμβάνουν αρκετά.

Για μερικούς ανθρώπους που ανήκουν στα τρία παρακάτω ζώδια μάλιστα, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να τους κάνει να τραβήξουν την προσοχή, με όλους τους σωστούς τρόπους (ως μεγάλες προσωπικότητες που χρησιμοποιούν το χάρισμά τους για καλούς σκοπούς) ή για όλους τους λάθος τρόπους (ως σπαστικοί άνθρωποι που κάνουν άνω-κάτω ολόκληρες παρέες φίλων με περιττές συγκρούσεις).

Λέων

Ο Λέων είναι αναμφίβολα το πιο δραματικό ζώδιο και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει αντίρρηση. Οι Λέοντες έχουν προσωπικότητες που γεμίζουν ολόκληρες αίθουσες, έτσι τους αρέσει να έχουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ακόμα κι αν δεν είσαι επιρρεπής στην κοινωνικοποίηση (που, ας το παραδεχτούμε, είναι οι περισσότεροι Λέοντες) είναι πιθανό να τραβάς την προσοχή μέσω του στιλ, της προσωπικότητας ή του συνολικού τρόπου ζωής σου.

Μερικές φορές, εάν δεν αισθάνεσαι δυνατή, μπορεί να σπείρεις κοινωνική διχόνοια για να κάνεις τους ανθρώπους να σε προσέξουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν αρκετά κακή φήμη. Ναι, μερικοί Σκορπιοί μπορεί να είναι σκoτεινοί και επιθετικοί, αλλά οι περισσότεροι από εσάς είστε ευγενικοί και καλά ευπροσάρμοστοι άνθρωποι. Περίπου. Το στερεότυπο που ισχύει όμως είναι ότι οι Σκορπιοί είναι απίστευτα δραματικοί.

Οι Σκορπιοί είναι ζώδιο του νερού, επομένως είναι στη φύση τους να έχουν βαθιά συναισθήματα (που συχνά οδηγούν σε άφθονες και περιπετειώδεις σεξουαλικές σχέσεις). Αλλά συχνά ενεργούν δραματικά για να το νιώσουν περισσότερο, κάτι που δεν είναι υγιές.

Ιχθείς

Ιχθύ, είσαι εξίσου δραματική με τον Σκορπιό. Είσαι ένα από τα αδέλφια του ως ζώδιο του νερού, οπότε έχεις μερικά από τα πιο έντονα συναισθήματα στον ζωδιακό κύκλο. Οι φίλοι σου συχνά σε περιγράφουν ως πράο και εύκολο άνθρωπο, αλλά στην πραγματικότητα, είσαι άγρια. Τα συναισθήματά σου αλλάζουν με το παραμικρό και το παίζεις θύμα όταν αισθάνεσαι αδυναμία (ακόμα κι αν φταις).

Αξιολόγησε τις πράξεις σου με ειλικρίνεια και διοχέτευσε την ενέργεια του ζωδίου σου για να σε επαναφέρει στα ίσα σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.