ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αλλαγές με θετικό πρόσημο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα μείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας ευκαιρίες για ευνοϊκές αλλαγές σε τρία ζώδια.

Ενώ το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη από τον φλογερό Τοξότη μάς προσέφερε στιγμές περιπέτειας και ενθουσιασμού, πλέον από το ζώδιο του Αιγόκερου ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα μάς προσγειώνει και μας φέρνει προ των ευθυνών μας. Έτσι δρούμε με σοβαρότητα και ωριμότητα στις σχέσεις (προσωπικές και επαγγελματικές).

Η συγκεκριμένη θέση ευνοεί περισσότερο από όλα τα ζώδια της γης, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά και εκείνα του νερού. Τα τρία που θα βιώσουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Αισιοδοξία, κέφι και θετική διάθεση: Αυτά σας προσφέρει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς. Νιώθετε έτοιμες να κατακτήσετε κάθε στόχο σας, ενώ είστε πιο τολμηρές απέναντι σε ρίσκα και αλλαγές. Το διάστημα που θα παραμείνει ο κυβερνήτης πλανήτης σας στον Αιγόκερω είναι ιδανικό για να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία σχέση ή σε κάτι που εδώ και καιρό σχεδιάζετε. Ταυτόχρονα, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας μέσα από ταξίδια και νέες δραστηριότητες.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας βοηθά να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να εντυπωσιάσετε. Αν και λέτε πως δεν σας αρέσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, κατά βάθος σας αρέσει η φροντίδα και οι φιλοφρονήσεις που δέχεστε αυτόν τον καιρό. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σας. Θα λάβετε την αναγνώριση που αξίζετε στην εργασία σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γοητεία και η ομορφιά σας αγγίζουν την κορυφή αυτόν τον καιρό και η επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι η αιτία. Οι σχέσεις σας ευνοούνται ιδιαίτερα και θα έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Θα καταλάβετε ότι οι διαφωνίες δεν έχουν κανένα νόημα και θα επιλύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους με ψυχραιμία και λογική. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και ανοίξτε τα μυαλά σας καθώς μια νέα συνεργασία έρχεται και θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.