Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν το Πάσχα

Μήπως ανήκεις και εσύ στους τυχερούς;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν το Πάσχα

Πάσχα σημαίνει ξεκούραση ή βόλτες; Μαγείρεμα ή απλώς… φαγοπότι; Kάποια ζώδια δυσκολεύονται και κάποια καλοπερνάνε.

Εσύ σε ποια ομάδα είσαι; Θα δεις παρακάτω…

ΤΑΥΡΟΣ

Θα φάτε πολύ. Θα ξυπνήσετε ό,τι ώρα θέλετε. Θα οργανώσετε τους υπόλοιπους για το πασχαλινό τραπέζι. Θα κάνετε ένα γιουρούσι. Είστε οι πιο χαρούμενοι από όλους και αυτό φαίνεται!

KΡΙΟΣ

Τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε δράση και να βάλετε τον εαυτό σας έξω και να πάτε σε τραπεζώματα, σε εκδρομές, σε καλέσματα. Ειδικά αυτό το ΠΣΚ που είναι και εορταστικό πολλοί θα σας καλέσουν και δεν θα αφήσετε κανένα παραπονεμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ατρόμητη ικανότητά σας να αναλαμβάνετε δράση στο επάγγελμά σας είναι κάτι που αξίζει να γιορτάσετε και φέτος κινητοποιείστε ιδιαιτέρως. Έχετε αποφασίσει ποιος θα κάνει τι, τι θα κάνετε το Σάββατο το βράδυ, πού θα φάτε την Κυριακή και έχετε μάλιστα ασχοληθεί και με το μενού! Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη ντροπαλή φύση σας, είναι πολύ ενδιαφέρον να σας βλέπουμε με τα μπούνια στην διοργάνωση πάσης φύσεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.