ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια εβδομάδα «ζάχαρη»

Θα δουν τη διάθεσή τους να ανεβαίνει τις επόμενες μέρες

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια εβδομάδα «ζάχαρη»

Τα παρακάτω ζώδια θα δουν τη διάθεσή τους να ανεβαίνει μετά τις τις 23 του μήνα, όταν και πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης και της αντιμετώπισης των αληθειών που οι περισσότεροι θα απέφευγαν. Αυτό που θα προκύψει αυτές τις ημέρες θα προκαλέσει δέος και θα είναι πολύ όμορφο.

Κριός

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας έχει μια ισχυρή επιρροή πάνω σας. Βάλτε τα σχέδιά σας σε κίνηση και μην κρατάτε πίσω τη δημιουργικότητα ή τις ιδέες σας. Μπορείτε να πάτε πιο μακριά απ’ ό,τι νομίζετε, αρκεί να προσπαθήσετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα δοκιμάσει την υπομονή σας, αλλά να θυμάστε ότι όλα λειτουργούν υπέρ σας στο παρασκήνιο. Κάποια πράγματα θα εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό, χωρίς καμία δική σας συμβολή.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμες να λάμψετε; Η ενέργεια των ημερών λειτουργεί υπέρ σας, οπότε μην σαμποτάρετε οι ίδιες τον εαυτό σας. Αφήστε αυτή την ενέργεια να σας φέρει νέους φίλους, γνωριμίες και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σας προτρέπει να είστε πιο εσωστρεφείς, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια και πώς να προχωρήσετε μπροστά. Αν επιθυμείτε μια αλλαγή (σε όποιον τομέα της ζωής σας αφορά αυτό) θα πρέπει να κάνετε στροφή τώρα, γιατί έχετε ισχυρές δυνάμεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξή σας.

Υδροχόος

Το πρώτο μισό της εβδομάδας έχει για σας μια ποιότητα που σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Εφόσον έχετε ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές σας και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, θα τρέξετε με ταχύτητα τις εργασίες και τις ευθύνες σας σαν να μην μπορεί να σας σταματήσει κανείς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την κοσμική ώθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δεύτερο μισό σας καλεί να δείξετε κατανόηση και υπομονή σε ό,τι κάνετε και απέναντι σε όσους αλληλεπιδράτε. Η ανάγκη για κοινωνικοποίηση μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα σχέδιά σας, οπότε αποφασίστε τι είναι σωστό για εσάς ανάλογα με το τι έχετε στην καρδιά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.