ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Φεβρουαρίου για έξι ζώδια 

Ρομαντικές επαφές και συναντήσεις ευνοούνται στις 13 Φεβρουαρίου για τους Καρκίνους

Αυτή είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Φεβρουαρίου για έξι ζώδια 

Στις 13 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα. Το κλίμα θα είναι ρομαντικό με πολλές ευκαιρίες για φλερτ για έξι ζώδια.

Δείτε αναλυτικά:

Ταύρος

Η ημέρα αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα συναισθηματικά σας και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος

Ρομαντικές επαφές και συναντήσεις ευνοούνται στις 13 Φεβρουαρίου για τους Καρκίνους. Το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο, με γλυκιά διάθεση και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Στις 13 Φεβρουαρίου το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα. Επομένως είναι η ιδανική όψη για βγείτε ραντεβού με τον αγαπημένο σας. Θα έχετε την διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Ρομαντικές επαφές, νέες γνωριμίες και ερωτική διάθεση στο φουλ. Ετοιμαστείτε μερικοί για ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αιγόκερως

Θα έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας και γενικώς θα νιώσετε πως υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρομαντικό κλίμα σας βάζει σε σκέψεις για ένα φιλικό σας πρόσωπο που αρχίζει να σας γοητεύει ερωτικά. Πριν κάνετε κάποια κίνηση, σκεφτείτε αν όλο αυτό το έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι στο μυαλό σας και έχετε εξιδανικεύσει καταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.