ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτοί είναι οι «μαμάκηδες» του ζωδιακού κύκλου – Καμία γυναίκα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μητέρα τους

Έχουν τρελή αδυναμία στη μητέρα τους

Αυτοί είναι οι «μαμάκηδες» του ζωδιακού κύκλου – Καμία γυναίκα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μητέρα τους

Δύο είναι οι «μαμάκηδες» του ζωδιακού κύκλου οι οποίοι δεν θα διστάσουν να τσακωθούν με τρίτους και κυρίως με τη σχέση τους για ζητήματα που αφορούν τη μητέρα τους.

Δείτε αναλυτικά:

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει πολύ ψηλά την οικογένεια και δεν είναι απίθανο να παρατηρήσεις την τρελή αδυναμία στη μητέρα του. Ένας Ταύρος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και από μικρή ηλικία βρίσκει στα μάτια της μητέρας του, πέραν της μητρικής φιγούρας, μια φίλη που μπορεί να δώσει λύσεις σε όσα τον απασχολούν. Μαζί της θα συζητήσει τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει στη δουλειά του, αλλά και στα προσωπικά του. Επίσης, συχνά θα δεις έναν Ταύρο να συναναστρέφεται με τη μητέρα του, από εξόδους για καφέ, έως και στο σούπερ μάρκετ.

Καρκίνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Καρκίνος επίσης έχει αδυναμία στη μητέρα του και πολλές φορές το «κόλλημα» του ξεπερνάει την ανοχή των γύρων του. Ένας Καρκίνος είναι πολύ πιθανό να ζητήσει από τη σύντροφό του να μείνουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι, με την πρόφαση πως η μητέρα του θα βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Έχει τόση αδυναμία στη μητέρα του που στο μυαλό του την έχει θεοποιήσει και πάντα συγκρίνει τις αγαπημένες του με εκείνη, χωρίς φυσικά καμία να είναι ικανή να την «φτάσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.