Εσείς μήπως ανήκετε στη... δυάδα;

Όλοι μας γνωρίζουμε πώς ο έρωτας με την πρώτη ματιά δεν συμβαίνει συχνά και αυτό τον κάνει ακόμα πιο φλογερό.

Όταν ο έρωτας με την πρώτη ματιά σου χτυπήσει την πόρτα απίστευτα συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού και ευτυχίας σε κυριεύουν. Ενα μόνιμο χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου και νιώθεις λες και ζεις στον δικό σου σύμπαν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που λέει ο σοφός λαός «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

Ναι, ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να σου συμβεί και όσοι τον έχουν βιώσει είναι πολύ τυχεροί. Ορισμένοι όμως δεν πιστεύουν καν στην ύπαρξη του και θεωρούν ότι ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι μια υπερβολή που δεν ανταποκρίνεται στην σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν 2 ζώδια που δεν πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Δίδυμος

Ο πνευματώδης, εγκεφαλικός και χαρισματικός Δίδυμος δεν είναι φαν του έρωτα με την πρώτη ματιά. Για τον Δίδυμο ο έρωτας είναι παιχνίδι και δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα μόνο άτομο. Δεν είναι πολύ της δέσμευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και κουράζεται εύκολα.

Ψάχνει πάντα το φρέσκο και το διαφορετικό και βρίσκεται διαρκώς στην αναζήτηση νέων εμπειριών, νέων πραγμάτων, νέων γνωριμιών, διότι βαριέται εύκολα. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι η πλήξη και η μονοτονία.

Υδροχόος

O Υδροχόος δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Είναι ρεαλιστής και δεν είναι φαν του παραμυθιού και του ροζ σύννεφου του κεραυνοβόλου έρωτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πανέξυπνος και ανεξάρτητος και θέλει πρώτα να δει αν ταιριάζει με αυτόν που τον ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φάει τα μούτρα του χωρίς να έχει τσεκάρει πρώτα τα βασικά.