ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δεν είναι στις προτεραιότητές τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που πιθανότατα δεν θέλουν παιδιά

Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να γίνουν γονείς

Δεν είναι στις προτεραιότητές τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που πιθανότατα δεν θέλουν παιδιά

Τα ζώδια που πιθανώς δεν θέλουν να κάνουν παιδιά είναι αυτά που είναι γνωστά για την πολυάσχολη ζωή τους, το περιπετειώδες πνεύμα τους και τη νεανική τους συμπεριφορά.

Αν αυτό σας θυμίζει κάτι, ίσως ήρθε η ώρα να ενημερώσετε τους γονείς σας ότι δεν θα γίνουν σύντομα παππούδες.

Διαβάστε παρακάτω τα ζώδια που ίσως δεν θέλουν να κάνουν παιδιά ούτε τώρα ούτε ποτέ.

Δίδυμοι

Σκεφτείτε το πιο πολυάσχολο άτομο που γνωρίζετε. Πιθανότατα είναι Δίδυμος, σωστά; Το δημοφιλές ζώδιο του αέρα έχει πάντα ένα γεμάτο πρόγραμμα με δείπνα και εκδηλώσεις, καθώς του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να κάνουν νέους φίλους. Έτσι, αν δεν είναι πρόθυμος να βάλει την κοινωνική του ζωή σε παύση, η δημιουργία οικογένειας μπορεί να μην είναι στα άμεσα σχέδιά του. Εξάλλου, η κοινωνική ζωή είναι ουσιαστικά μια δουλειά πλήρους απασχόλησης από μόνη της, και το να περνά τον χρόνο του με φίλους μπορεί να είναι το ίδιο ικανοποιητικό για έναν Δίδυμο.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν τον αυθορμητισμό και τη διασκέδαση. Όταν έχεις παιδιά είναι δύσκολο να διοργανώνεις ξαφνικά ταξίδια ή να φεύγεις το πρωί από το σπίτι και να γυρνάς το άλλο πρωί. Τα Λιοντάρια έχουν νεανικό πνεύμα και αρέσκονται στο να διασκεδάζουν και παίζουν. Για το λόγο αυτό, αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους ως παιδί μέχρι και αρκετά χρόνια μετά την ενηλικίωση, γεγονός που θα μπορούσε να τα αποτρέψει από το να δημιουργήσουν οικογένεια μέχρι τα τέλη της δεκαετίας των 30 ή τις αρχές των 40, αν όχι καθόλου.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς δεν αγαπάει τα ταξίδια περισσότερο από τον Τοξότη. Το περιπετειώδες ζώδιο της φωτιάς λαχταρά να δει τον κόσμο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνει όταν πρέπει να πάρει μαζί του ένα μικρό παιδί. Ως οι «αναζητητές συγκινήσεων» του ζωδιακού κύκλου, οι Τοξότες θα προτιμούσαν να περνούν το χρόνο τους κάνοντας ελεύθερη πτώση, ορειβασία και διασχίζοντας τη Γη με το βαν τους, παρά να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Αλλά τουλάχιστον γίνονται οι πιο cool θείοι και θείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.