ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δεν τα παρατάνε ποτέ: Δείτε ποια είναι τα τέσσερα πιο επίμονα ζώδια

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Δεν τα παρατάνε ποτέ: Δείτε ποια είναι τα τέσσερα πιο επίμονα ζώδια

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια τα οποία δεν τα παρατάνε ποτέ, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Ταύρος

Είναι γνωστό ότι οι Ταύροι δεν τα παρατούν ποτέ, είναι από τα ζώδια που κυνηγούν τους στόχους τους μέχρι τέλους. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι με ξεχωριστό σκοπό στη ζωή τους, ενώ κατανοούν βαθιά τον εαυτό τους, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, και ενεργούν με τρόπο που τούς ικανοποιεί. Είναι αξιοθαύμαστοι για τη ζωή τους, που τη σχεδιάζουν με απόλυτη λογική, ενώ η κριτική δεν τους πτοεί ποτέ.

Το ζώδιο του Ταύρου το χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η αντίσταση στις αλλαγές. Οι Ταύροι είναι παθιασμένοι με τη ζωή και την επιδίωξη του χρήματος.

Τούς είναι αδύνατον να βρίσκονται σε μία δουλειά που απεχθάνονται, ενώ έχουν το κουράγιο και τη δύναμη ν’ ανακαλύπτουν το πάθος τους και αφοσιώνονται ολοκληρωτικά σ’ αυτό. Εμπιστεύονται τη διορατική και έξυπνη ματιά τους, η οποία τους κατευθύνει στον στόχο τους. Αν και είναι γενικά γνωστοί ως προσωπικότητες ήρεμες και χαλαρές, μην εκπλαγείτε αν «τερματίσουν» πρώτοι.

Η επιλογή να τα εγκαταλείψουν, δεν υπάρχει στο πλάνο των Ταύρων. Δουλεύουν ασταμάτητα μέχρι να κατακτήσουν τον στόχο τους, δεν αναλώνονται σε λόγια και υποθέσεις. Ακόμη και όταν γίνονται δυσάρεστοι ή ενοχλητικοί με την επιμονή τους, δεν πτοούνται. Εργάζονται με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα ακόμη και όταν κανείς δεν τους υποστηρίζει, αφού μπορούν να είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του εαυτού τους.

Λέων

Η πίστη στις ικανότητές τους, κάνει τους Λέοντες να είναι ένα απ’ τα πιο επίμονα ζώδια που δεν εγκαταλείπουν ποτέ. Ξέρουν ότι είναι ικανοί να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και κανείς δεν μπορεί να τούς σταματήσει.

Οι Λέοντες έχουν πολλές φιλοδοξίες, επιδιώκοντας πάντα την κορυφή. Τούς αρέσει η πολυτέλεια στη ζωή και δεν καταπιάνονται με οικονομικές και πρακτικές ανησυχίες της καθημερινότητας. Οι Λέοντες δεν υποχωρούν μπροστά στις προκλήσεις, αντίθετα, εργάζονται ακόμη περισσότερο. Δεν τούς σταματάει τίποτα, κάτι που οφείλεται στην επίμονη και επιθετική τους φύση.

Οι Λέοντες έχουν ισχυρή αυτοεκτίμηση, και ξέρουν πώς ν’ αξιοποιούν την κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Όλοι σέβονται τους Λέοντες για την κυριαρχική δυναμική τους στη δουλειά. Το κοινό τους γνώρισμα, είναι η ηρεμία τους. Οι Λέοντες δεν αντέχουν να ζουν μία μέτρια ζωή, για τον λόγο αυτό, επιδιώκουν να βρίσκονται διαρκώς στην κορυφή της ιεραρχίας.

Είναι άνθρωποι προσανατολισμένοι στον στόχο τους, και σπάνια τα παρατούν, σε οποιοδήποτε σημείο στη ζωή τους. Όταν τα σχέδιά τους ματαιώνονται, κάνουν μία παύση για αναστοχασμό, επανέρχονται και, τελικά πετυχαίνουν. Κάθε φορά που αναστοχάζονται, ανακαλύπτουν και κάτι νέο. Γνωρίζουν πως η επιτυχία, είναι ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Επίσης, οι Λέοντες αναγνωρίζουν ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουν αποφάσεις και είναι άνθρωποι που εστιάζουν στα θετικά, όχι στ’ αρνητικά της ζωής.

Σκορπιός

Οι υπομονετικοί Σκορπιοί δεν τα παρατούν ποτέ. Γνωρίζουν ότι η τελειότητα απαιτεί προσπάθεια. Δουλεύουν και προσπαθούν με αφοσίωση, κάθε μέρα, γνωρίζοντας ότι, μέχρι να δουν τις προσπάθειές τους να πετυχαίνουν, χρειάζεται επιμονή και χρόνος.

Οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο με τη ζωηρότερη φαντασία. Θεωρούν την αποτυχία ως το πολυτιμότερο μάθημα που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία και γι’ αυτό δεν φοβούνται να μάθουν απ’ τα λάθη τους. Αφομοιώνουν μεθόδους και στρατηγικές παρατηρώντας τους άλλους.

Οι Σκορπιοί, είναι κατά κανόνα άνθρωποι χαμηλών τόνων που προτιμούν να εργάζονται ήσυχα, αθόρυβα. Ούτε οι πιο στενοί τους φίλοι δεν γνωρίζουν για τα σχέδια και τις σκέψεις των Σκορπιών. Οι Σκορπιοί δεν αφήνουν τους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις τους. Οι στόχοι ενός Σκορπιού είναι πάντα ξεκάθαροι και κάθε τους προσπάθεια είναι προσανατολισμένη σ’ αυτούς.

Είναι δυνατοί επειδή, ακόμη και αν δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, μπορούν να προσαρμόζονται. Ό,τι και αν κάνουν, είναι αποτέλεσμα σκέψης και σχεδιασμού. Δεν τους αρέσει ο αυθορμητισμός και μπορούν ν’ αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και τις καταιγίδες της ζωής με ηρεμία, αποφασιστικότητα, και την πίστη ότι μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα.

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικοί στο να καλλιεργούν δεξιότητες και ν’ αναζητούν διαρκώς νέες ιδέες και τρόπους να εξελιχθούν.

Αυτό κάνει τους Σκορπιούς να εμπλουτίζουν διαρκώς την αξία τους, και δύσκολα έχουν αμφιβολίες για την ικανότητά τους να τα καταφέρουν. Για τα σχέδια που θέλουν να πραγματοποιήσουν, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Παρά την παράτολμη συμπεριφορά τους, οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και ενθουσιώδεις γι’ αυτό που κάνουν. Στην αποτυχία, προσπαθούν ξανά και βρίσκουν εντελώς νέα σχέδια, αναδιοργανώνουν το υλικό τους και αφιερώνονται ξανά ολοκληρωτικά, χωρίς τη σκέψη να παραιτηθούν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ονειρεύονται και ποτέ δεν τα παρατούν. Έχουν μεγάλες προσδοκίες απ’ τον εαυτό τους, και ποτέ δεν εγκαταλείπουν αυτό που λαχταράει η καρδιά τους. Οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν απ’ τους υπόλοιπους επειδή συχνά έχουν πρωτότυπες ιδέες τις οποίες κανείς δεν έχει τολμήσει να σκεφτεί.

Ωστόσο, δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να τις πραγματοποιήσουν μέχρι τέλους. Οι Υδροχόοι είναι πάντα έτοιμοι να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους, αποδεικνύοντας τι είναι ικανοί να καταφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και η ζωή τους είναι απλή, κανείς δεν παρεμβαίνει στα σχέδιά τους. Οι Υδροχόοι αναλύουν προσεκτικά όλες τις πλευρές πριν να πάρουν κάποια απόφαση, μία διαδικασία που όσο και είναι απαιτητική, δεν τους τρομάζει. Αν και ζουν μία ήσυχη ζωή, οι Υδροχόοι πάντα ξεχωρίζουν απ’ τους υπόλοιπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.