ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Είναι η χειρότερη εποχή για αυτά: Τα δύο ζώδια που δεν αγαπούν το καλοκαίρι

Προτιμούν τον χειμώνα

Είναι η χειρότερη εποχή για αυτά: Τα δύο ζώδια που δεν αγαπούν το καλοκαίρι

Υπάρχουν δύο ζώδια που το καλοκαίρι για αυτά δεν αποτελεί την ιδανική περίοδο και περισσότερο σκέφτονται ότι είναι απλά μία εποχή που περιμένουν να περάσει.

Γενικότερα για πάρα πολλούς λόγους δεν τους αρέσει καθόλου ούτε η ζέστη, ούτε η θάλασσα και είναι υπέρμαχοι του χειμώνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει τα δικά του γούστα και έτσι όλα είναι σεβαστά, απλά σημασία έχει να βρίσκουν ανθρώπους που έχουν τα ίδια γούστα και προτιμήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια που δεν αγαπούν το καλοκαίρι και προτιμούν τον χειμώνα:

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ευρέως γνωστό ότι αγαπούν τον Χειμώνα και ότι έχει σχέση με χειμερινά σπορ. Τους αρέσει πάρα πολύ το χιόνι και οι κατάλληλες διακοπές για εκείνους είναι σε ένα σαλέ με τζάκι ενώ έξω από το παράθυρο η θερμοκρασία σημειώνει μείον.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι γενικά είναι ζώδια που είναι αρκετά προσηλωμένοι και πειθαρχημένοι και δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, το Καλοκαίρι αποσυντονίζονται και παρασέρνονται από τον καιρό και το γενικότερα ανέμελο κλίμα, με αποτέλεσμα να βάζουν σε δεύτερη μοίρα την δουλειά τους κάτι το οποίο τους προκαλεί και πολύ άγχος κι έτσι δεν το χαίρονται καθόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.