ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι «καρφώνεται» το κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του

Τα σημάδια που σε προειδοποιούν

Έτσι «καρφώνεται» το κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του

Οι άνθρωποι που απατούν τους συντρόφους τους διαβρώνουν την εμπιστοσύνη στην οποία βασίστηκε η σχέση τους. Και μόλις χαθεί η εμπιστοσύνη, είναι δύσκολο να είσαι ασφαλής ξανά στη σχέση. Το θέμα είναι πώς αποκαλύπτεται το θέμα της απιστίας.

Η αστρολογία δίνει απάντηση στο θέμα της διελεύκανσης της απιστίας, από τα σημάδια που δίνει κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του.

Κριός

Ένας Κριός είναι πολύ γρήγορος και απασχολημένος. Μπορεί να τον έχεις συνηθίσει να δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ, αλλά επειδή είναι τόσο καλός στη διαχείριση του χρόνου του, συνήθως καταφέρνει να σε εντάξει στο πρόγραμμά του. Θα ξέρεις ότι σε απατά αν δεν έχει πλέον χρόνο για εσένα.

Ταύρος

Ένας Ταύρος είναι γνωστός για τον αισθησιασμό του. Λατρεύει τα πράγματα που τον κάνουν να νιώθει καλά. Είναι συνήθως πολύ παρηγορητικός και επικοινωνιακός, οπότε αν παρατηρήσεις κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του, ίσως είναι συνετό να τον ρωτήσεις αν είναι καλά. Όταν παρατηρήσεις ότι αρχίζει και κόβει σιγά σιγά τη σωματική επαφή, μπορεί να είναι επειδή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος είναι συνήθως πολύ κοινωνικός και έτοιμος για διασκέδαση. O Δίδυμος σύντροφος σου οργανώνει πάντα όμορφες βραδιές στην πόλη. Ωστόσο, αν βλέπει κάποιαν πίσω από την πλάτη σου, πιθανότατα θα σου προτείνει να βγαίνετε λιγότερο.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και δεμένος με τους γύρω του. Δεν είναι κάποιος που πιθανότατα θα απατήσει τον σύντροφό του, αλλά αν σε απατήσει, θα το καταλάβεις επειδή θα γίνει ξαφνικά πολύ καταθλιπτικός. Η απιστία είναι πολύ έξω από τη φύση του, επομένως θα αισθανθεί πολύ άσχημα γι’ αυτό.

Λέων

Όταν ένας Λέων απατά, θα είναι ο συνηθισμένος δραματικός εαυτός του. Αλλά θα αρχίσει επίσης να βγαίνει έξω μέχρι αργά και μπορεί ακόμη και να προσέχει περισσότερο την εμφάνιση του ή να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα του. Κάθε φορά που βλέπει κάτι καινούργιο, φροντίζει να δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερος, οπότε αν στολίζεται περισσότερο από ότι συνήθως, τότε μπορεί απλώς να έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Παρθένος

Ένας Παρθένος δίνει πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες. Εάν κυκλοφορεί κρυφά με κάποιον, θα είναι προσεκτικός να μην αφήσει πίσω τυχόν ενδείξεις. Μπορεί να είναι καλός στο να καλύπτει τα ίχνη του, αλλά δεν είναι τόσο καλός στο ψέμα. Αν παρατηρήσεις ότι είναι νευρικός ή χάνει τα λόγια του όποτε τον ρωτάς το πού πηγαίνει, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρύβει κάτι.

Ζυγός

Ένας Ζυγός είναι συνήθως πολύ αφοσιωμένος στον σύντροφό του, αλλά μερικές φορές στρέφει το βλέμμα του σε άλλους ανθρώπους. Αν έχει κάτι να κρύψει, θα αναστατώνεται κάθε φορά που θα του κάνεις μια ερώτηση. Μπορεί απλώς να τον ρωτήσεις πού θα πάει για δείπνο και θα μείνει με ορθάνοιχτα μάτια, φοβούμενος ότι θα μάθεις το μυστικό του.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός είναι συνήθως πολύ μυστικοπαθής, επομένως είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε κρύβει κάτι και πότε είναι απλώς ο κανονικός εαυτός του. Ωστόσο, όταν πράγματι έχει κάτι να κρύψει, θα είναι EXTRA μυστικοπαθής. Θα σου κρύψει το τηλέφωνό του και δεν θα σου πει πού πηγαίνει ή με ποιον είναι.

Τοξότης

Στον Τοξότη αρέσει να περιφέρεται ελεύθερος και δεν του αρέσει να κρύβει τίποτα από τον σύντροφό του. Αλλά όταν απατά, θα έχει γενικά μια ταραγμένη στάση. Δεν είναι περήφανος για τον εαυτό του για την απιστία, αλλά θα αντιδράσει με ταραχή στην όλη κατάσταση.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως υπερηφανεύεται ότι είναι πειθαρχημένος και συγκρατημένος. Αν απατήσει τον σύντροφό του, θα νιώσει ενοχή και ντροπή. Αν ασχολείται μαζί σου λιγότερο από ότι συνήθως, τότε κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι απόμακρος και ανεξάρτητος. Ζει μέσα στη συναισθηματική έκφραση. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε απατά, αλλά ένα σημάδι είναι αν οι φίλοι του αρχίσουν να ρωτούν για το πού βρίσκεται. Δεν είναι πιθανό να πει στους φίλους του για το τρίτο πρόσωπο, οπότε αν σου στείλουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι ο καλός σου, να είσαι σίγουρη ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος και τον εμπιστεύεσαι υπερβολικά. Αν σε απατά, πιθανότατα θα είναι λιγότερο άνετος κοντά σου. Πιθανότατα δεν θα θέλει να σε κοιτάξει στα μάτια και θα φαίνεται ιδιαίτερα ευαίσθητος και συναισθηματικός όταν είναι κοντά σου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.