Τα κινηματογραφικά φιλιά, όπως το “ανάποδο” φιλί που έδωσε η Mary Jane στον Spiderman, στην ομώνυμη ταινία, πάντα θα εντυπωσιάζουν και θα μας συναρπάζουν.

Αν θέλετε και εσείς να βιώσετε κάτι αντίστοιχο (εντάξει, όχι ανάποδο με σούπερ ήρωα), αλλά ένα έντονο και γεμάτο πάθος φιλί, μπορείτε να το δοκιμάσετε με ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα.

Χρειάζονται μερικά βασικά συστατικά για να μπορέσει ένας άνθρωπος να θεωρηθεί καλός σε αυτό το κομμάτι: αυτοπεποίθηση, πάθος και συναισθηματική νοημοσύνη. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 5 ζώδια που τα κατέχουν και φιλούν πολύ ωραία.

Κριός

ΟΙ Κριοί όταν φιλούν δεν υποκρίνονται. Το κάνουν επειδή το θέλουν και βάζουν σε αυτό όλο τους το πάθος. Αν, μάλιστα, αντιληφθούν πως υπάρχει ανταπόκριση θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν ακόμη καλύτερη δουλειά.

Δίδυμοι

Αυθόρμητα, ζωηρά και γεμάτα ενέργεια τα φιλιά των Διδύμων δεν θυμίζουν κανένα άλλο. Ξέρουν τι θέλουν και πώς να το ζητήσουν. Θα δώσουν το καλύτερο φιλί τους και μαζί οδηγίες για το πώς να τους φιλήσετε και εσείς.

Καρκίνος

Η ζεστή και ευαίσθητη φύση τους κατατάσσει τους Καρκίνους σε εκείνους που ξέρουν να προσφέρουν τα καλύτερα φιλιά. Γεμάτα αγάπη, τρυφερότητα και κατανόηση τα φιλιά τους θα σας κάνουν να τα ζητάτε ξανά και ξανά.

Σκορπιός

Κάθε φιλί για τους Σκορπιούς είναι μια πρόκληση. Φιλούν σαν να βρίσκονται σε διαγωνισμό και δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Υπάρχει, άλλωστε, περίπτωση να νικήσει κάποιος το πιο παθιασμένο ζώδιο;

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες όταν σας φιλούν δεν προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Γι’ αυτό και το φιλί τους δεν θυμίζει κανένα άλλο. Βρίσκονται εκεί, μαζί σας για να περάσουν καλά, είναι χαλαροί και αυτό βγαίνει στο φιλί τους.

TAGS: