ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γιατί είναι άτυχοι στον έρωτα οι Ζυγοί – Το λάθος που κάνουν

Ο Ζυγός ερωτεύεται άτομα που έχουν την ίδια προσωπικότητα με εκείνον

Γιατί είναι άτυχοι στον έρωτα οι Ζυγοί – Το λάθος που κάνουν

Άτυχοι φαίνεται πως είναι στον έρωτα οι Ζυγοί, αφού μοιάζουν πάντα να ερωτεύονται τα «λάθος» άτομα.

Ο Ζυγός έχει την τάση να ερωτεύεται άτομα που έχουν την ίδια προσωπικότητα με εκείνον.

Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και πιστεύει τόσο στην αγάπη όσο και στην συμβατότητα. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά εσύ Ζυγέ το πας ένα βήμα παρακάτω και ψάχνεις ένα ταίρι που να είναι ίδιο με σένα. Να έχετε τα ίδια γούστα και την ίδια κοσμοθεωρία.

Πολλές φορές νομίζεις ότι ερωτεύεσαι τα άτομα αυτά, απλά και μόνο επειδή μοιάζετε, χωρίς να βλέπεις ότι ακριβώς αυτό το στοιχείο είναι που σας κάνει στο τέλος να χωρίζετε. Διότι μην ξεχνάς ότι όσο πιο ίδιος είσαι με κάποιον, τόσο πιο μεγάλη κόντρα θα έχεις μαζί του. Στην δική σου περίπτωση, ποιος θα αποφασίζει στην σχέση; Ποιος θα είναι πιο θαρραλέος; Ποιος θα παίρνει πρωτοβουλίες; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όταν ψάχνεις έναν σύντροφο που να είναι το ίδιο με σένα, δημιουργούνται τεράστια προβλήματα.

Δεν υπάρχει χώρος για να «αναπτυχθείς», να δεις κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο. Δεν μπορείς να μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις και όχι μόνο. Να θυμάσαι ότι δε χρειάζεσαι ένα «διδυμάκι», αλλά ένα ταίρι που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.