ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας

Ευνοούνται κατά πολύ από τις 15 έως τις 21 Ιανουαρίου

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας

Έντονη είναι η κίνηση των πλανητών αυτή την εβδομάδα με πιο σημαντική διέλευση να είναι εκείνη του Ερμή από τον Αιγόκερω, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου.

Εξίσου, σημαντικό είναι και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στον Ταύρο, που παραπέμπει σε ευχάριστες και θετικές ειδήσεις. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ευνοούν περισσότερο οι κινήσεις των άστρων.

Ταύρος

Τα οικονομικά σας ανθίζουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και παραμείνετε ανοιχτές σε ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημά σας. Να θυμάστε να δίνετε σημασία και στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής, καθώς δεν είναι όλα δουλειά και καλοπέραση. Νέες γνωριμίες έρχονται μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου. Νιώθετε αισιόδοξες και εξωστρεφείς και αυτό προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σκληρή δουλειά δεν σας τρομάζει. Αυτή την εβδομάδα είστε αποφασισμένες να βάλετε τα δυνατά σας και να πετύχετε όσα έχετε σκοπό. Η αφοσίωση σας δεν θα περάσει απαρατήρητη και ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο είναι μπροστά. Θυμηθείτε να κάνετε τα διαλείμματα που χρειάζεται, ώστε να μην καταρρεύσετε. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας βρίσκονται τα οικονομικά, ενώ θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που θα σας δώσουν δύναμη και θετική προβολή και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.