ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα περάσουν «ζάχαρη»: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια των επόμενων ημερών

Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να τους επηρεάζει θετικά

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα περάσουν «ζάχαρη»: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια των επόμενων ημερών

Η τύχη ευνοεί τους εκπροσώπους των παρακάτω ζωδίων λίγο πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να τους επηρεάζει θετικά, ενώ το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στους Ιχθύες, στις 21 Δεκεμβρίου, φέρνει ξανά στο προσκήνιο παλιά σχέδια και λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού για μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου:

Ταύρος

Αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση κάντε το τώρα. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη, καθώς θα λάβετε τη στήριξη που χρειάζεστε. Λίγες ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, αλλά τονώνεται το αίσθημα ζεστασιάς και ηρεμίας που τόσο αναζητάτε στη ζωή σας. Μία συνάντηση ή επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος θα αποτελέσει την έκπληξη της περιόδου.

Αιγόκερως

Τα γενέθλιά σας πλησιάζουν και τώρα είναι η ευκαιρία για σοβαρές και σταθερές αποφάσεις. Σκέφτεσαι πάλι κάτι που είχατε αφήσει πίσω σας για καιρό και χαίρεστε με το πώς καταλήγουν τα πράγματα. Μπορεί να νιώθετε λιγάκι κουρασμένες και να σκέφτεσαι επιλογές του παρελθόντος, αλλά το θετικό κλίμα των ημερών σάς κάνει να ξεχνάτε κάθε δυσάρεστη σκέψη.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές οι ημέρες θα σας δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία του παρελθόντος. Νιώθετε πιο δυνατές και έτοιμες να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν και οι ευκαιρίες για να τα καταφέρετε είναι μπροστά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.