One night stand: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή ζώδια στο σεξ μιας βραδιάς

Φυσικά και δεν έχουν τύψεις

One night stand: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή ζώδια στο σεξ μιας βραδιάς

Φαίνεται, πως η αστρολογία μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Ένα από αυτά και το σεξ της μιας βραδιάς ή, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, το one night stand. Ποια ζώδια είναι εκείνα που δεν λένε όχι στη σαρκική ευχαρίστηση για ένα βράδυ; Διαβάστε παρακάτω.

Ταύρος

Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, οι ρομαντικοί Ταύροι είναι πολύ πιθανό να πουν το «ναι» σε ένα one night stand. Τρυφεροί και περιποιητικοί ξέρουν πώς να κάνουν τον άλλο να περάσει καλά και το βράδυ και το επόμενο πρωί. Μάλιστα, είναι πιθανό να σας αφήσουν να μείνετε όλη την ημέρα μαζί τους μέχρι να τους βαρεθείτε και να φύγετε μόνες.

Τοξότης

Η αγάπη τους για περιπέτεια είναι γνωστή, οπότε το σεξ της μιας βραδιάς δεν φαντάζει τόσο extreme στα μάτια τους. Μπορούν να κάνουν ακόμα και το one night stand να μοιάζει με περιπέτεια. Θα σας «παρασύρουν» σε αυτή μαζί τους και κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει όλο αυτό.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή είναι πάντα οργανωμένοι κάνουν τα καλύτερα one night stands. Μπορεί να μην περιμένατε το όνομά τους στη λίστα, αλλά όσο ήπιων τόνων και αν φαίνονται ξέρουν πως να περάσουν καλά και να κάνουν και το άτομο που έχουν δίπλα τους να νιώσει εξίσου όμορφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.