ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παίζει το ματάκι τους»: Αυτά είναι τα 4+1 πιο άπιστα ζώδια

Καλύτερα να μην επιχειρήσεις σχέση μαζί τους

«Παίζει το ματάκι τους»: Αυτά είναι τα 4+1 πιο άπιστα ζώδια

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία είναι άπιστα, και η πιθανότητα σχέσης μαζί τους, είναι απειροελάχιστη.

Στην αστρολογία η θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό μας χάρτη μάς βοηθά να κατανοήσουμε το πώς συμπεριφερόμαστε στη σχέση μας και αν έχουμε τάση για απιστία. Η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη απεικονίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο, τις ηθικές μας αξίες και αν είμαστε σταθεροί στα συναισθηματικά μας.

Aυτά είναι τα πιο άπιστα ζώδια

Στον ζωδιακό κόσμο υπάρχει η φήμη που θέλει τους Διδύμους εξ ορισμού άπιστους, τους Ιχθύες «μουλωχτούς», τους Κριούς έτοιμους για όλα και τους Τοξότες παιχνιδιάρηδες. Επιπροσθέτως ο Λέων θα απιστήσει για καθαρά λόγους εγωισμού.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει ταλέντο στην επικοινωνία, είναι κοινωνικός και του αρέσει το φλερτ. Επόμενο είναι να έχει την φήμη του πιο άπιστου. Βαριέται εύκολα και αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να κουράζει τους δικούς του ανθρώπους. Δυστυχώς εκτός από την φήμη του άπιστου, έχει και αυτή του διπρόσωπου.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θεωρείται ένα από τα πιο επιρρεπή ζώδια στην απιστία. Αυτό το ζώδιο είναι ερωτευμένο με την ίδια ιδέα του έρωτα. Αναζητά τον ενθουσιασμό και απομυθοποιεί πολύ σύντομα μία σχέση. Οταν εμφανιστούν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση, δεν αργεί η στιγμή που θα ψάξει να βρει ένα άλλο ερωτικό παραμύθι.

Τοξότης

Η ανάγκη για ελευθερία και διαφορετικότητα τον καθιστούν άπιστο σύντροφο. Ο Τοξότης είναι άνθρωπος που θέλει περιπέτεια και αναζητά νέες εμπειρίες. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει σε μια σχέση πιστός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ελεύθερο πνεύμα που μισεί τους κανόνες και τα πρέπει. Είναι κυνηγός της περιπέτειας και για αυτό έχει την φήμη του άπιστου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός επίσης θεωρείται από τα άπιστα ζώδια, εξ αιτίας του σεξουαλικού του ανικανοποίητου και την ροπή του στα πάθη και τις έντονες ερωτικές καταστάσεις. Το απαγορευμένο τον τραβάει και ξέρει να κρύβεται πάρα πολύ καλά.

Λέων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λέων γίνεται άπιστος από εγωισμό. Αυτό το ζώδιο θέλει συνεχώς να τον προσέχουν και να τον θαυμάζουν. Αναζητά το πάθος και την επιβεβαίωση. Αν ο άνθρωπος που τον φλερτάρει τον κάνει να νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει σίγουρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.