ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ποια είναι άραγε τα πιο ντροπαλά ζώδια;

Μερικοί άνθρωποι δεν είναι πολύ καλοί στο να χειρίζονται αμήχανες καταστάσεις

Ποια είναι άραγε τα πιο ντροπαλά ζώδια;

Σύμφωνα με την αστρολόγο, Priscila Lima de Charbonierres υπάρχουν κάποια ζώδια πιο ντροπαλά από τα υπόλοιπα, που δεν ανοίγονται εύκολα και είναι πολύ ευαίσθητα στην κριτική. Εσύ ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω;

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι πιο πιθανό να ντρέπονται στη δουλειά, όπου αισθάνονται ότι συμβαίνουν συνεχώς άβολα πράγματα.

Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ζώδια της Γης και είναι πολύ ευαίσθητοι στην κριτική και την κρίση. Ακόμα κι αν η κριτική είναι ευγενική, μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή για αυτούς.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι πιο πιθανό να ντρέπονται μετά από μία μεγάλη συγκέντρωση ή ένα πάρτι.

Ως ζώδια του Νερού είναι πολύ συναισθηματικοί αλλά συχνά ανησυχούν ότι έχουν μοιραστεί πολλά από τα μυστικά τους με τους γύρω τους. Συνήθως την επόμενη μέρα ντρέπονται για αυτά που είπαν ή έκαναν την επόμενη μέρα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι, που κυβερνώνται από τον Ερμή και συνδέονται με το στοιχείο της Γης, είναι εκ φύσεως οργανωτικοί και σχολαστικοί.

Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια συνήθως λειτουργεί υπέρ τους αλλά καταλήγουν να ντρέπονται όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχουν σχεδιάσει. Ακόμη και αν τους διαβεβαιώσει κάποιος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εκείνοι συνεχίζουν να αισθάνονται ντροπή.

Ζυγός
Οι Ζυγοί ζουν μια ζωή με συνεχή ντροπή. Ως ζώδιο του Αέρα είναι υπερβολικά ευαίσθητοι με τις γνώμες των άλλων και πολλές φορές αναλαμβάνουν την ευθύνη για πράγματα που δεν τους αφορούν.

Με κυβερνήτη τη Αφροδίτη οι Ζυγοί δίνουν προτεραιότητα στην αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις τους. Γι’ αυτό πολλές φορές αναλαμβάνεται τον ρόλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της παρέας και παίρνετε την ευθύνη για τα λάθη των άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιχθύς
Ως ευαίσθητο ζώδιο του Νερού οι Ιχθύες, είναι προορισμένοι να ζουν με την ντροπή. Είναι αρκετά διαισθητικοί και γι’ αυτό συνδέονται βαθιά με τους άλλους. Γι’ αυτό και μπορούν να αισθανθούν ντροπή όταν κάποιο δικό τους πρόσωπο έρθει σε αμηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.