ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σιχαίνονται τη ζέστη: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που μισούν το καλοκαίρι

Προτιμούν το βουνό από τη θάλασσα

Σιχαίνονται τη ζέστη: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που μισούν το καλοκαίρι

To καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά για κάποια ζώδια αυτή η εποχή είναι το χειρότερό τους.

Ζέστη, παραλία, ξεγνοιασιά, δροσερά κοκτέιλς, διακοπές, παγωτά, μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας…Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας αρέσει το καλοκαίρι. Και ειδικά εμείς οι Ελληνες είμαστε τυχεροί καθώς έχουμε τόσα όμορφα ελληνικά νησιά για να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που δεν τους αρέσει το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ζορίζονται αρκετά με τη ζέστη. Δεν είναι πολύ φανατικοί οπαδοί της θάλασσας και προτιμούν να είναι κάπου δροσερά που δεν τους χτυπάει ο ήλιος. Τους αρέσει περισσότερο το βουνό και είναι λάτρεις του χειμώνα και του κρύο.

Τα ζώδια που μισούν το καλοκαίρι είναι τα ακόλουθα:

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει τον χειμώνα, το κρύο και τα χειμερινά σπορ. Δεν αντέχει τη ζέστη και ούτε είναι φαν της θάλασσας τόσο πολύ. Είναι από αυτούς που αν πάει στην παραλία, θα μπει για λίγα λεπτά στο νερό και αυτό με το ζόρι επειδή ζεσταίνεται. Μάλλον στην προηγούμενή του ζωή ήταν γάτα, δεν εξηγείται αλλιώς!

Καρκίνος

Άλλο ένα ζώδιο που είναι ευτυχισμένο τον χειμώνα. Ο Καρκίνος δεν το αντέχει το καλοκαίρι. Είναι σπιτόγατος και το καλύτερό του είναι να δει την αγαπημένη του ταινία στον καναπέ με μια κουβέρτα.

Παρθένος

Ο Παρθένος αγαπάει τον χειμώνα και όταν χιονίζει είναι το καλύτερό του. Του αρέσει το κρύο και ο καθαρός αέρας. Οταν έχει πολύ ζέστη το καλοκαίρι, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και να αποδώσει στη δουλειά σου. Ο χειμώνας του βγάζει τον καλύτερό του εαυτό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν είναι φαν του καλοκαιριού. Δώστου τζάκι, ζεστή σοκολάτα και σεξ και δεν θέλει κάτι παραπάνω. Δεν αντέχει τη ζέστη και προτιμάει να πηγαίνει νωρίς στην παραλία ή αργά το απόγευμα. Αν όμως του ζητήσεις να διαλέξει ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, θα σου απαντήσει το βουνό.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο αγαπάει τον χειμώνα γιατί του αρέσει να βάσει στόχους και αυτή η εποχή ενδείκνυται για αυτό. Ο Αιγόκερως είναι απόλυτα αφοσιωμένος επαγγελματίας και αγαπάει την δουλειά του.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ο Υδροχόος είναι φαν του χειμώνα. Είναι λάτρης των χειμερινών σπορ, του βουνού και του κρύου. Του αρέσει πολύ το τζάκι και να διαβάσει ένα βιβλίο έχοντας μια κουβέρτα για συντροφιά.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.