ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα άστρα δεν θα τα ευνοήσουν: Αυτά είναι τα τρία άτυχα ζώδια της εβδομάδας

Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες κυρίως στα ερωτικά τους

Τα άστρα δεν θα τα ευνοήσουν: Αυτά είναι τα τρία άτυχα ζώδια της εβδομάδας

Δυσκολίες περιμένουν αρκετά ζώδια, κυρίως στα προσωπικά τους, από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου.

Παρθένος

Αυτό που σας περιμένει την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2024, είναι μια διαφωνία με τέτοια ουσία που δεν θα μπορείτε να την αποφύγετε, καθώς εσείς και ο σύντροφός σας αναφέρεστε σε κάτι που πρέπει να συζητηθεί. Αυτή είναι η εβδομάδα που νιώθετε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Για να συμβεί αυτή η αλλαγή, θα πρέπει και οι δύο να υπερβείτε ορισμένα ανομολόγητα όρια. Το τρομακτικό είναι ότι όταν τα περάσετε, δεν υπάρχει επιστροφή.

Το εκπληκτικό είναι ότι η θεραπεία είναι αυτό που βλέπετε να λαμβάνει χώρα «μετά» τον χωρισμό. Ήξερες καν ότι οδεύεις προς έναν χωρισμό, Παρθένε; Μάλλον όχι. Μόλις κάποια πράγματα βγουν στο φως, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο τερματισμός της σχέσης είναι το μόνο ρεαλιστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Αυτή η εβδομάδα σας βάζει να κοιτάξετε βαθιά στον ψυχισμό σας και θα χρειαστεί να πείτε στον εαυτό σας την αλήθεια. Αυτή η αλήθεια είναι που θα σας οδηγήσει σε μια απόφαση, η οποία θα είναι δύσκολη μα θα ξέρετε πως είναι η σωστή.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας. Μπορεί η απόφασή σας να αφορά σε χωρισμό, επειδή δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πως θα εκφραστείτε. Νιώθετε έξω από τα νερά σας όταν οι άλλοι καταλαβαίνουν πως χάνετε τον έλεγχο, αλλά μπορεί να ξεσπάσετε άσχημα αυτές τις ημέρες και να ρίξετε τις άμυνές σας. Φέρτε ξανά στο μυαλό σας τι σημαίνει αυτός ο άνθρωπος για εσάς, σεβαστείτε τα όσα περάσατε μαζί και το τι έχει προσφέρει στη σχέση σας και όποια κι αν είναι η απόφασή σας, εκφραστείτε με σεβασμό. Δεν θέλετε, άλλωστε, να πληγώσετε κάποιον που δεν σας έβλαψε, σωστά;

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές τις ημέρες επιβεβαιώνετε τις σκέψεις που είχατε καιρό. Η σχέση σας δεν σας γεμίζει πια και έχετε αποδεχτεί ότι δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε. Με τον Κρόνο να σας δείχνει ακριβώς τι δεν σας αρέσει στη σχέση, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Η σκέψη και οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει. Ο χρόνος έχει διαβρώσει τη σχέση. Όσο λυπηρό κι αν σας φαίνεται αυτή τη στιγμή, μπορείτε να δείτε ότι το μέλλον θα είναι ευτυχισμένο, αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την εβδομάδα. Το καλό είναι πως και το ταίρι σας βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με εσάς και έτσι θα αποφύγετε δράματα και συγκρούσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.