ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τα άστρα θα τα δυσκολέψουν: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα

Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά με ηρεμία και σύνεση θα τα καταφέρουν

Τα άστρα θα τα δυσκολέψουν: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με τον Δία ανάδρομο, με τη μελαγχολία να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά τα άστρα ανταμείβουν εκείνους που παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να μάχονται.

Οι διελεύσεις της Σελήνης μάς κάνουν να δούμε τη θετική πλευρά και να «ανοιχτούμε» στην καλοσύνη.

Το τρίγωνο που δημιουργεί με τον Άρη, εντείνει τις άσχημες καταστάσεις, αλλά η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μάς δίνει να καταλάβουμε ότι η ζωή είναι γεμάτη λάθη, αλλά και συγχώρεση. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, μάλιστα, θα καταλάβετε ότι οι δυσκολίες τελικά θα σας βγουν σε καλό.

Κριός

Συμβαίνουν πάρα πολλά στο μυαλό σας αυτή την εβδομάδα και αντιλαμβάνεστε πως είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις των άλλων. Ωστόσο, αυτές είναι που απαιτούν τον περισσότερο χρόνο σας. Θα μπορούσαν να αφορούν ζητήματα της ευρύτερης οικογένειας ή εργασίας, μα το μόνο που ξέρετε είναι πως θέλετε ένα διάλειμμα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνες, με τον εαυτό και τις σκέψεις σας. Τώρα μπορείτε να αποφασίσετε αν ο δρόμος που έχετε επιλέξει για τη ζωή σας είναι ο σωστός.

Δίδυμος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 4-10 Σεπτεμβρίου 2023, μπορεί να αισθάνεστε ότι σας ασκείται υπερβολική πίεση και κάθε φορά που αισθάνεστε έτσι, έχετε την τάση να επαναστατείτε… κάνοντας τίποτα. Ξέρετε, όμως, ότι με αυτόν τον τρόπο πληγώνετε μόνο τον εαυτό σας, μα δεν μπορείτε να πράξετε διαφορετικά. Δεν θέλετε να σας πιέζουν, και οι διελεύσεις αυτής της εβδομάδας κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιεστικά. Υπάρχει, πιθανότητα, μάλιστα, να ξεσπάσετε σε ένα οικείο σας πρόσωπο, πράγμα που θα μετανιώσετε. Ξεκαθαρίστε τα όριά σας και πράξτε με βάση τον δικό σας ρυθμό, για να πάνε όλα καλά.

Καρκίνος

Αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της θα είστε θυμωμένες με τον εαυτό σας, επειδή δεν ολοκληρώσατε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως. Νομίζατε πως είχατε όλον τον χρόνο μπροστά σας, μα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχατε στο μυαλό σας, έτσι χάσετε μια πολύ καλή ευκαιρία. Θυμώνετε με εσάς τις ίδιες, αλλά ευτυχώς δεν ξεσπάτε σε άλλους. Ωστόσο, η μουντή προσωπικότητά σας δεν είναι και ο καλύτερος βοηθός για να προχωρήσετε μπροστά. Γνωρίζετε πως θα ξεπεράσετε και αυτή τη δυσκολία, αλλά η ιδέα της αποτυχίας δεν σας αρέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.