ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα αυτή την εβδομάδα

Οι πλανητικές διελεύσεις τα ευνοούν

Τα άστρα θα τους χαμογελάσουν: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα (23 με 29 Οκτωβρίου), τρία ζώδια δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν το αίσθημα της τύχης που τα ακολουθεί.

Όσον αφορά στον έρωτα, μπορεί να καταλήξουν με χαμόγελα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού κρύβει πολλά που μπορεί να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

Έχουμε μπροστά μας την πρώτη εβδομάδα της περιόδου του Σκορπιού και την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 28 του μήνα.

Ναι, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ενέχει κινδύνους και να προκαλεί δυσκολίες, αλλά με το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα να μας δείχνει ότι ο μόνος τρόπος για να «ανέβουμε» είναι να είμαστε αρκετά γενναίοι και να αγκαλιάσουμε την ιδέα του αν θέλουμε κάτι πρέπει να το τολμήσουμε, θα καταλάβουμε ότι η επικοινωνία των συναισθημάτων μας δεν ήταν τελικά κάτι το τόσο δύσκολο.

Αυτή την εβδομάδα θα ξεπεράσουμε τους ενδοιασμούς μας και θα κάνουμε το βήμα που τόσο φοβόμασταν. Τα αποτελέσματα θα είναι άκρως θετικά. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 29 του μήνα, θα το επιβεβαιώσει.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο αυτές τις ημέρες.

Κριός

Υπάρχει αρκετή θετική ενέργεια από τον Άρη να σας υποστηρίξει σε ό,τι κάνετε αυτή την εβδομάδα. Είστε σε καλό δρόμο όσον αφορά στην αγάπη και στον έρωτα. Ωστόσο, θα μπορούσατε να τα καταστρέψετε όλα, σκεπτόμενη εντελώς άσχετα πράγματα από τα ερωτικά σας. Νιώθετε, όμως, το πάθος της εποχής του Σκορπιού που ξεκινά σήμερα και θέλετε να είστε μέρος του. Είστε πολύ ελκυστική και τραβάτε την προσοχή, πράγμα που σας αρέσει. Μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε και το συγκεκριμένο αίσθημα δύναμης σας κάνει να νιώθετε ανίκητη, αλλά σας γεννά και αμφιβολίες.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη με όποιον τρόπο επιλέξετε, οπότε αν θέλετε να έχετε μια σπουδαία ερωτική ζωή, η δύναμη είναι στα χέρια σας. Αν επιθυμείτε απλώς να το ονειρεύεστε και να το αναβάλλετε για κάποια άλλη μέρα, τότε ας είναι. Αυτή η εβδομάδα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Είστε στη θέση του οδηγού!

Δίδυμοι

Η πρώτη εβδομάδα της περιόδου του Σκορπιού όχι μόνο σας ευνοεί, αλλά σας καθιστά μετρ στην επικοινωνία (κάτι που διαθέτετε από τη φύση σας, μα αυτές τις ημέρες ξεπερνάτε κάθε προηγούμενο. Μπορείτε κάλλιστα να θεωρήσετε τον εαυτό σας λογοτέχνη και ποιητή. Επηρεάζετε τους πάντες και καταφέρνετε αυτό που θέλετε, χάρη στις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Αυτό δεν σας ξενίζει και οι κριτικές που λένε πως χειραγωγείτε τους άλλους σας αφήνουν αδιάφορη.

Η Σελήνη απέναντι από τον Ερμή συμβαίνει μια μέρα μετά την Πανσέληνο στις 28 Οκτωβρίου, και τότε είναι που αρχίζετε πραγματικά να λάμπετε. Έχετε μια γεμάτη εβδομάδα και τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε τα επικοινωνιακά μαγικά σας κόλπα για να πετύχετε ό,τι θέλετε. Άλλωστε, ο σύντροφός περιμένει εδώ και λίγο καιρό. Θέλετε να του δείξετε πόσο πολύ τον εκτιμάτε; Θα το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο, αφού αναγνωρίζετε τα πόσα κερδίζετε όταν είστε μαζί.

Υδροχόος

Στις 23 Οκτωβρίου, καθώς η εποχή του Σκορπιού ξεκινά, θα βιώσετε τη διέλευση του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό και αυτό είναι που θα δώσει τον τόνο της εβδομάδας για εσάς. Αυτή η διέλευση σάς δίνει να καταλάβετε ότι είστε κάποια που έχει τεράστια δύναμη, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό της. Με τον τόνο της ενέργειας του Δία που έρχεται προς το μέρος σας κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να αξιοποιήσετε αυτό το είδος αυτοπεποίθησης.

Καθώς προχωρά η εβδομάδα, θα διαπιστώσετε, επίσης, ότι αυτό που σας κάνει ξεχωριστούς και μοναδικούς δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύψετε και ότι αν πρόκειται να προσεγγίσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε απλά ο εαυτός σας. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβετε την αληθινή σας φύση από το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς θέλετε πραγματικά να σας αγαπήσει για αυτό που είστε. Καθώς πλησιάζετε προς την Πανσέληνο στις 28 Οκτωβρίου, θα παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πλανήτες φαίνεται ευθυγραμμίζονται με τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Η εποχή του Σκορπιού σας στηρίζει. Αναγνωρίστε την αξία σας και δράστε αναλόγως. Το σύμπαν είναι σίγουρα με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε το!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.