ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Φεβρουάριο

Εσύ είσαι ανάμεσά τους;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Φεβρουάριο

Τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Φεβρουάριο δεν είναι πολλά και παρακάτω θα δεις το γιατί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τις 17, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μιας και ξεφορτώθηκες τον Πλούτωνα, έστω και για την ώρα, ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα, Αιγόκερε, οπότε η εύνοια είναι δεδομένη για σένα σε προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα. Από εκεί και πέρα θα έχεις την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου κι είτε ανήκεις στο α’ είτε στο β’ δεκαήμερο, θα σε ξεκολλήσει από συντηρητισμούς και πάγιες θέσεις και θα σε κάνει πιο πρωτοποριακό. Θα κοιτάς μπροστά, θα είσαι πιο ρισκαδόρος και εφ’ όσον δεν θα υπάρχουν αρνητικές αστρολογικές συγκυρίες, θα σου βγουν όλες οι κινήσεις που θα κάνεις και στα οικονομικά σου. Προσοχή θέλεις λίγο με τον Άρη, που επίσης θα είναι στο 2ο οίκο σου, μην την δεις “μια ζωή την έχουμε” και σκορπάς χρήματα αβέρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ποιος σε πιάνει κι εσένα Καρκίνε μου, που μετά από την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, μέχρι τις 17/2, θα πάει στον 8ο οίκο των ερωτικοσεξουαλικών σου και θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου, κυρίως ό,τι έχει να κάνει με υποχρεώσεις σου προς τρίτους, ασφάλειες, κληρονομιές κλπ, κλπ, οπότε μια χαρά θα είσαι τον Φεβρουάριο και αν λειτουργήσεις κι εσύ πιο απελευθερωμένα, τότε όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείς, αν ανήκεις στο α’ ή β’ δεκαήμερο. Αρκεί όμως να ελέγχεις εσύ τα πράγματα και να μη δίνεις θάρρος σε κανέναν… χωριάτη. Είπαμε, όλα θέλουν τον κατάλληλο χειρισμό.

ΖΥΓΟΣ
Από τη μια ο Δίας στον 8ο οίκο σου, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, που θα σε ξελασπώσει οικονομικά και θα σου φέρει νέες ευκαιρίες για ευνοϊκούς διακανονισμούς και ρυθμίσεις, από την άλλη η Αφροδίτη που από τον 4ο και τις παροχές από την οικογένειά σου ή τις όμορφες στιγμές που χάρηκες, που θα μπει στον 5ο οίκο σου, στις 17, ο Φεβρουάριος, ο μήνας των ερωτευμένων, μιλάει κατευθείαν στην καρδιά σου. Ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σε ξεσηκώνει, αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος, με το ταίρι σου θα είστε ή θα… ξαναγίνετε έτσι όπως ήσασταν παλιότερα. Όχι ότι εσύ του β’ δεκαημέρου θα μείνεις με άδεια αγκαλιά… Φλερτ και κατακτήσεις θα έχεις, αν κυκλοφορείς στα κατάλληλα μέρη και ένα ειδύλλιο μπορεί τελικά να καταλήξει σε δεσμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.