ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται από το Τρίγωνο Δία – Αφροδίτης

Ο Ιανουάριος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο

Θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται από το Τρίγωνο Δία – Αφροδίτης

Σήμερα, 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

Η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, τις σχέσεις, την αρμονία και τα οικονομικά, ενώ ο Δίας συμβολίζει την επέκταση, την τύχη, την ευημερία.

Έτσι αυτή οι δύο πλανήτες μαζί υπόσχονται όμορφες στιγμές, ευκαιρίες και βελτίωση σε όλους τους τομείς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, ώστε να μην χάνουμε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας.

Αυτή η όψη πραγματοποιείται σε ζώδιο της Γης, δείχνοντας πως το κλειδί αυτών των ημερών είναι οι πράξεις. Ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας και να τολμήσετε αυτό που διστάζατε εδώ και καιρό. Προσοχή, σε όσα σας λένε και σας εκμυστηρεύονται οι άλλοι – δεν θα θέλατε να κάνετε κάτι που δυσαρεστεί εσάς στους άλλους, σωστά;

Τρία είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ενώ θετικά επηρεάζονται και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς.

Ταύρος

Σιγουριά, ενέργεια και ανάγκη για δράση σάς δημιουργεί αυτό το τρίγωνο. Οπότε τώρα είναι η στιγμή για να τολμήσετε αυτό που καιρό διστάζατε. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σπουδές, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό. Πιστεύετε στις δυνατότητές σας και αυτό το καταλαβαίνουν και οι γύρω σας. Η διάθεση αλλάζει και εσείς πρέπει μόνο να προσέξετε τη ροπή προς την τεμπελιά που μπορεί να έχετε.

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή στο επίκεντρο. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, το φλερτ αυξάνεται και τώρα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα όνειρά σας μπαίνουν σε προγραμματισμό, κυνηγήστε τα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, γι’ αυτό μη διστάσετε να διεκδικήσετε όσα λαχταράτε.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και η αισιοδοξία σάς χαρακτηρίζει. Θετικές εξελίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας ανεβάζουν το ηθικό σας. Η γοητεία και η θετική σας ενέργεια σάς δίνουν την δυνατότητα να καταφέρετε ό,τι σκεφτείτε. Τώρα είναι η στιγμή για να λάβετε την αναγνώριση και την επιτυχία που τόσο λαχταράτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.