Μήπως ανήκετε κι εσείς σε αυτά;

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία μοιάζει να μην έχουν τους καλύτερους οιωνούς αναφορικά με τα ερωτικά τους.

Δείτε ποια είναι:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι που δίνουν τα πάντα σε μία σχέση. Οι μέσες καταστάσεις δεν τους ταιριάζουν και είτε θα είναι μαζί με κάποιον είτε όχι. Προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους και είναι πανευτυχείς όταν όλα βαίνουν καλώς. Ρισκάρουν τα πάντα, χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις, ενώ δεν ζητούν να κάνει το ίδιο και η άλλη πλευρά. Δυστυχώς, οι καταστάσεις αλλάζουν και τότε οι Καρκίνοι κλείνονται στον εαυτό τους και θέλουν πολύ χρόνο για να συνέλθουν.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι από μόνη της δύσκολος άνθρωπος. Θα φλερτάρει, θα μιλήσει, θα «παίξει», αλλά δύσκολα θα παραδοθεί στα πάθη της. Θεωρεί πως είναι άψογη και αναζητά το ίδιο και από έναν σύντροφο. Το να ανταπεξέλθει κάποιος στις προσδοκίες της, όμως, είναι σχεδόν αδύνατο. Αν ερωτευτεί και η σχέση δεν έχει ευτυχή κατάληξη, τότε δύσκολα να ανοίξει ξανά την καρδιά της. Θεωρεί πως για να ερωτευτεί και πάλι, πρέπει να συναναστραφεί με ανθρώπους που δεν της ταιριάζουν και αυτό την κουράζει, έτσι δεν προσπαθεί καν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ σοβαροί και δεν ερωτεύονται, αν η αγάπη δεν τους χτυπήσει την πόρτα. Δεν είναι τόσο άτυχοι με τους ανθρώπους, όσο με το timing. Αν ο έρωτας έρθει όταν εκείνοι έχουν αφοσιωθεί στην καριέρα τους, δύσκολα θα παραδοθούν στην νέα αγάπη. Επίσης, έχουν ορισμένα στάνταρντ στο μυαλό τους, στα οποία αν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται δεν προσπαθούν καν.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ατυχία στο ζώδιο του Ιχθύ έγκειται στο γεγονός πως δεν θέλουν να βλέπουν την άσχημη πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Αντιμετωπίζει τους πάντες με καλοσύνη, ιδίως όταν αυτοί είναι το ταίρι τους. Γίνονται θυσία για το άλλο τους μισό, αλλά όταν καταλάβουν πως μια κατάσταση έφτασε στο τέλος της, μπορούν να την αντιμετωπίσουν πιο ψύχραιμα από τον Καρκίνο και την Παρθένο.