ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Χάνουν στην αγάπη»: Τα 3+1 ζώδια που είναι άτυχα στον έρωτα

Μήπως ανήκετε κι εσείς σε αυτά;

«Χάνουν στην αγάπη»: Τα 3+1 ζώδια που είναι άτυχα στον έρωτα

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία μοιάζει να μην έχουν τους καλύτερους οιωνούς αναφορικά με τα ερωτικά τους.

Δείτε ποια είναι:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι που δίνουν τα πάντα σε μία σχέση. Οι μέσες καταστάσεις δεν τους ταιριάζουν και είτε θα είναι μαζί με κάποιον είτε όχι. Προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους και είναι πανευτυχείς όταν όλα βαίνουν καλώς. Ρισκάρουν τα πάντα, χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις, ενώ δεν ζητούν να κάνει το ίδιο και η άλλη πλευρά. Δυστυχώς, οι καταστάσεις αλλάζουν και τότε οι Καρκίνοι κλείνονται στον εαυτό τους και θέλουν πολύ χρόνο για να συνέλθουν.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι από μόνη της δύσκολος άνθρωπος. Θα φλερτάρει, θα μιλήσει, θα «παίξει», αλλά δύσκολα θα παραδοθεί στα πάθη της. Θεωρεί πως είναι άψογη και αναζητά το ίδιο και από έναν σύντροφο. Το να ανταπεξέλθει κάποιος στις προσδοκίες της, όμως, είναι σχεδόν αδύνατο. Αν ερωτευτεί και η σχέση δεν έχει ευτυχή κατάληξη, τότε δύσκολα να ανοίξει ξανά την καρδιά της. Θεωρεί πως για να ερωτευτεί και πάλι, πρέπει να συναναστραφεί με ανθρώπους που δεν της ταιριάζουν και αυτό την κουράζει, έτσι δεν προσπαθεί καν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ σοβαροί και δεν ερωτεύονται, αν η αγάπη δεν τους χτυπήσει την πόρτα. Δεν είναι τόσο άτυχοι με τους ανθρώπους, όσο με το timing. Αν ο έρωτας έρθει όταν εκείνοι έχουν αφοσιωθεί στην καριέρα τους, δύσκολα θα παραδοθούν στην νέα αγάπη. Επίσης, έχουν ορισμένα στάνταρντ στο μυαλό τους, στα οποία αν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται δεν προσπαθούν καν.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ατυχία στο ζώδιο του Ιχθύ έγκειται στο γεγονός πως δεν θέλουν να βλέπουν την άσχημη πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Αντιμετωπίζει τους πάντες με καλοσύνη, ιδίως όταν αυτοί είναι το ταίρι τους. Γίνονται θυσία για το άλλο τους μισό, αλλά όταν καταλάβουν πως μια κατάσταση έφτασε στο τέλος της, μπορούν να την αντιμετωπίσουν πιο ψύχραιμα από τον Καρκίνο και την Παρθένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.