ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι τo νούμερο ένα πράγμα που οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν διαφορετικά από εσένα

Συνήθως, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να καταφέρουν

Αυτό είναι τo νούμερο ένα πράγμα που οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν διαφορετικά από εσένα

Το πώς πετυχαίνουν τους στόχους τους όχι επειδή είναι πιο ταλαντούχοι, αλλά επειδή ακολουθούν μία συγκεκριμένη ρουτίνα καθημερινά, βρέθηκε σε έρευνα που μελέτησε τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Συνήθως, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να καταφέρουν, αυτό που αναζητούν, είναι ο τρόπος.

Έχουν στον νου τους το αποτέλεσμα, λοιπόν, και πειραματίζονται με τη διαδρομή προς αυτό. Και παρακάτω, θα δεις πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ.

Βήμα 1: Οραματίσου τον στόχο σου και γράψε τον, για να τον βλέπεις κάθε φορά που χάνεις το κίνητρο.

Βήμα 2: Να περιγράψεις τη στιγμή που θα ξέρεις ότι τα κατάφερες. Πώς θα μοιάζει η επιτυχία στα μάτια σου;

Βήμα 3: Ξαναγράψε τον αρχικό στόχο, χρησιμοποιώντας το βήμα 2. Για παράδειγμα, αν στόχος σου είναι η επαγγελματική εξέλιξη και θα ξέρεις ότι τα κατάφερες όταν γίνεις manager, σημείωσε πως “Στόχος είναι να γίνω manager”.

O τελικός σκοπός σου, είναι μπροστά στα μάτια σου. Κι έχεις όλον τον χρόνο να δοκιμάσεις τρόπους για να τον φτάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.