Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μενεγάκη: Όλοι χωρίζουν με ένα δελτίο Τύπου!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μενεγάκη: Όλοι χωρίζουν με ένα δελτίο Τύπου!

Μπαράζ χωρισμών το τελευταίο διάστημα στο χώρο της εγχώριας showbiz, που όπως φαίνεται τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από την διεθνή, μιας και οι ανακοινώσεις, οι επίσημες στα social media φυσικά, είναι ο νούμερο ένα τρόπος να το προβάλεις.

Σε μια περίοδο που όλοι ψάχνουν τα πατήματά τους, σαν άνθρωποι μετά από την δοκιμασία των συνεχόμενων lockdown, αλλά και επαγγελματικά, η ανεύρεση τρόπου περισσότερης προβολής είναι εύκολη.

Ή θα γίνεις και εσύ influencer και όπου σε πάει το κύμα σε πήγε, κι αν επιβιώσεις διαφημίζοντας κρέμες προσώπου και «πρίτι μπρα», επιβίωσες, ή θα βγάλεις μια ανακοίνωση χωρισμού, που ουδόλως ενδιαφέρει στην πραγματικότητα κανέναν.

Ενδεχομένως αρνητική προβολή να προσφέρει παρά το επιθυμητό… να «πιάσουν» την καλή, αλλά άλλο κεφάλαιο αυτό.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ελένη Μενεγάκη

Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου το οποίο προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό.

Κωστόπουλος και Λυμπέρης σύμφωνα με φήμες είχαν ενημερωθεί μια μέρα πριν ώστε να προλάβουν να βγάλουν τα έκτακτα τεύχη τους και οποία και όπως ήταν φυσικό, μοσχοπούλησαν! Στα μανταλάκια ο γάμος, τα παιδιά της ξανθιάς «χρυσής» τηλεπαρουσιάστριας παρόλο που η ανακοίνωση βγήκε για να τα προστατέψει.

Ποιον ενδιαφέρουν τα παιδιά; Κανέναν από τους έξω.

«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλα πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Έκτοτε πέρασαν εννέα χρόνια για να χωνέψει ο κόσμος τον πολύκροτο αυτό χωρισμό, να πατροναριστεί η κίνηση της Ελένης όλων μας, και να πασαριστεί από άλλους τηλεαστέρες.

Τη σκυτάλη πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Μαντέψτε!

Με μια πιο μακρόσυρτη ανακοίνωση το γνωστό ζευγάρι έκανε γνωστό τον χωρισμό του για τον ίδιο σκοπό, για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε χαμός στα social media.

Το 2010 που πήρε την απόφαση η Ελένη να χωρίσει δεν ήταν της μόδας τα Instagram και τα Facebook, αλλιώς θα γινόταν προσκύνημα στα σχόλια, από «Γιατί Ελένη μου ήσασταν το τέλειο ζευγάρι», μέχρι «Το ήξερα ότι θα χωρίζατε, δε σου άξιζε».

Οι απανταχού Έλληνες μάζεψαν τα κομμάτια τους και συνέχισαν να βλέπουν Survivor και Mastechef, ώσπου…

Μετά από lockdowns, σεισμούς λιμούς και καταποντισμούς έσκασε κι άλλη βόμβα!

ΧΩΡΙΣΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ!

Και δάκρυα οι οργανωμένοι της Original. Η Δέσποινα καρδιά μου τα έδωσε όλα και έμεινε στο άσσο, και έβγαλε και την ανακοινωσούλα της ως real star για το καλό των παιδιών πάντα.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Τι να το κάνεις σκέφτηκαν οι ταλαιπωρημένοι Έλληνες εν μέσω καλοκαιριού, έριξαν δύο πράγματα στη βαλίτσα και όπου φύγει φύγει.

Με το κοκτέιλ στο χέρι, τη διχαλωτή σαγιονάρα και αραχτοί στην πισίνα, διαβάζουν τα νέα της ημέρας και χαλαρώνουν.

Το κοινό στην παραλία παγώνει!

Είχαν διαβάσει όλοι το ίδιο δημοσίευμα.

ΧΩΡΙΣΕ Η ΖΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ!

Ο χωρισμός του διάσημου εγχώριου ζευγαριού ήταν γνωστός στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, και όχι μόνο, αλλά κανείς δεν περίμενε να μας το κάνουν αυτό καλοκαιριάτικο και να μην μπορούμε να αντιδράσουμε.

Το ζεύγος κουράστηκε όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, δεν έχει παιδάκια ωστόσο να τα σεβαστούμε όπως τα υπόλοιπα ζευγάρια και αυτό κάνει και το Δελτίο Τύπου πιο συνοπτικό.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Ανασούλες, οι διακοπές συνεχίζονται.

Και περνάει ο Δεκαπεντάγουστος, οι μισοί γυρίζουν, οι άλλοι μισοί φεύγουν, μας αφήνουν μια ημέρα λάσκα για μετά της Παναγίας να φύγει το hangover για να μπορέσουμε να το χωνέψουμε κι αυτό.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ!

Μέσα στον ήλιο και τη ζάλη, αναρωτιέστε ποιοι είναι και γιατί σας ενδιαφέρει σαν είδηση, αλλά χωρισμός είναι θα πουλήσει στη δύσκολη τηλεοπτική χρονιά που έρχεται

Για τα παιδιά και μόνο βγήκε η ανακοίνωση: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Το κοινό όλων των δελτίων Τύπου είναι ο σεβασμός προς τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Απαιτούν το σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής, όταν οι ίδιοι εισβάλλουν με χυδαίο και ακραίο τρόπο για να πουλήσουν, στις ζωές των άλλων, βγάζοντας καθημερινά στα παράθυρά τους ειδήσεις και ξεκατινιάσματα που δεν τιμούν κανέναν και αυτό γιατί οι απέναντι είχαν καλύτερο καλεσμένο και τους λένε από το κοντρόλ πως πρέπει να ανέβουν τα νούμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαιτούν το σεβασμό των παιδιών τους, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι προβάλλουν μικρά παιδιά, ή ακόμα χειρότερα κατακρεουργώντας τους γονείς τους χωρίς σκεφτούν την ύπαρξη τους, ότι θα πάνε στο σχολείο την επόμενη ημέρα και θα γίνουν αντικείμενο σχολιασμού για τα πεπραγμένα των γονιών τους που προβάλλονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.