ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Π.Φιλιππίδη – Γ.Λέφας: «Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια»

«Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο»

Υπόθεση Π.Φιλιππίδη – Γ.Λέφας: «Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια»

Ο Γιώργος Λέφας, μετά την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του, τοποθετείται εκ νέου, σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του ηθοποιού.

Όπως δήλωσε, όφειλε στις γυναίκες, που κακοποιήθηκαν, να πει όσα γνώριζε για την υπόθεση του Φιλιππίδη.

«Τους ρωτάω, και τον κ. Δημητρακόπουλο και τον Φιλιππίδη, πώς ένας άνθρωπος που επέλεξε κάποια στιγμή στην ακμή της καριέρας του να φύγει από αυτό το χώρο και να συνταξιοδοτηθεί, πώς λοιπόν ζητάει αυτός ο άνθρωπος δημοσιότητα μέσω της συνέντευξης για τον Φιλιππίδη. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία σχέση μαζί του», δήλωσε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια, εξήγησε το λόγο που τον οδήγησε να μιλήσει σχετικά με αυτό το θέμα. «Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια, για τα οποία τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση για την ανδρεία τους και το σθένος τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια δεν είναι σαν και εμένα, είναι εργαζόμενες, εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, μαγειρεύω, κοιτάω τα παιδιά μου και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.