ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Αναβλήθηκε προσωρινά η δίκη για το διαζύγιο Κώστα Δόξα & Μαρίας Δεληθανάση – Για πότε ορίστηκε

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν εξωδικαστικά»

Αναβλήθηκε προσωρινά η δίκη για το διαζύγιο Κώστα Δόξα & Μαρίας Δεληθανάση – Για πότε ορίστηκε

Αναβολή πήρε η δίκη για το διαζύγιο του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση η οποία να σημειωθεί πως ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την συνήγορο της Μαρίας Δεληθανάση, κα. Άρτεμις Διαλυνά, η εκδίκαση του διαζυγίου τους προγραμματίστηκε για τις 6 Μαΐου.

Μετά τους ισχυρισμούς της συζύγου του τραγουδιστή, που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, η κα. Διαλυνά υποστηρίζει ότι έχουν καταφέρει πλέον, να διατηρούν μία ομαλή σχέση λόγω του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ορίστηκε νέα ημερομηνία. Πήγε στις 6 Μαΐου του 2022. Ο λόγος ήταν ότι θα εκπροσωπούσε την κ. Δεληθανάση στο δικαστήριο ο πατέρας μου, ο οποίος είχε άλλα δικαστήρια και δεν μπορούσε να τα αναβάλλει. Το δικαστήριο αφορά το διαζύγιο του ζευγαριού, τα υπόλοιπα έχουν γίνει για την επιμέλεια και τη διατροφή. Η απόφαση δεν έχει βγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα περιμένουμε όλοι μαζί κάποιους μήνες. Εκτός των δικαστηρίων, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση έχουν μια ομαλή σχέση, καθώς είναι και το παιδί στη μέση. Η σύζυγος του καλλιτέχνη έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, αν το Εφετείο θεωρήσει ότι έχει δίκιο η πλευρά του κ. Δόξα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν εξωδικαστικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.