Ανάθεμα Σ.Κραουνάκη σε Κ.Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Την κατάρα μου»! (βίντεο)

Τα είπε «έξω από τα δόντια»

Ανάθεμα Σ.Κραουνάκη σε Κ.Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Την κατάρα μου»! (βίντεο)

«Κόλαφος» ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έστειλε την κατάρα του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα εκβιαστικά μέτρα που έχει πάρει και το πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα σε συνταξιούχους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον «βράζει» όλη η Ελλάδα με τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει ξεφύγει και θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και «υγειονομικό καθοδηγητή» ακόμα και των Ελλήνων πολιτών που τυχαίνει να είναι και μεγαλύτερης ηλικίας από αυτόν.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών και το πρόστιμο των 100 ευρώ και ήταν ξεκάθαρος.

«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Πετράκος δήλωσε: «Άστο, άστο γιατί υπάρχει μια παραφιλολογία που δεν θέλω να σχολιάσω».

Όσον αφορά το ελληνικό κίνημα #metoo, αποκάλυψε πως: «Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς. Εκείνο το βράδυ που έσκασε μίλησα με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά μετά τον έχασα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν αυτοεξόριστη στο Παρίσι όταν πέθανε η μάνα της. Η χούντα της έδωσε το δικαίωμα να έρθει για την κηδεία. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.