ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει γυμνή μόνο με ένα σεντόνι και καλεί τον άνδρα της στο κρεβάτι (φωτο)

Αποκαλυπτική για ακόμα μια φορά η Γερμανίδα καλλονή

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει γυμνή μόνο με ένα σεντόνι και καλεί τον άνδρα της στο κρεβάτι (φωτο)

Η Χάιντι Κλουμ αποδεικνύεται θερμή γυναίκα και δεν διστάζει να καλέσει δημοσίως τον άνδρα της στο κρεβάτι.

Πιο συγκεκριμένα η Γερμανίδα καλλονή ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία στην οποία έχει τυλίξει το γυμνό κορμί της με ένα σεντόνι.

Εκείνη στέκεται στη σκάλα του σπιτιού της και κάνει νόημα στον Τομ Κάουλιτζ να την ακολουθήσει στο κρεβάτι τους.

«Έλα να πάμε πίσω στο κρεβάτι», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η Χάιντι μοιράστηκε ακόμα με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και τον σκύλο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.