ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ερωτικό θρίλερ πίσω από τον ξυλοδαρμό του Ρ.Σεμέδο; – Τι είχε προηγηθεί με την εντυπωσιακή πρώην σύντροφο του

Ερωτικό θρίλερ πίσω από τον ξυλοδαρμό του Ρ.Σεμέδο; – Τι είχε προηγηθεί με την εντυπωσιακή πρώην σύντροφο του

Άγρια ενέδρα έστησαν ροπαλοφόροι στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο ποδοσφαιριστής, τον περίμεναν τρεις μαυροφορεμένοι με κουκούλες και τη στιγμή που επέστρεφε με έναν φίλο του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και τον αν έχει σχέση ο ξυλοδαρμός του παίκτη του Ολυμπιακού από ροπαλοφόρους, με την καταγγελία που είχε κάνει η εντυπωσιακή καλλονή και πρώην σύντροφός του το προηγούμενο διάστημα.

Η 28χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ποδοσφαιριστής την είχε ξυλοκοπήσει για να ανασκευάσει κατόπιν την καταγγελία λίγες μόλις ώρες μετά την σύλληψη του τελευταίου.

Έτσι η σύντροφός του αφού είχε κάνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου για την επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, μετά την σύλληψή του, ανασκεύασε και μιλάει για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας».

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αλίμου της είχαν δώσει χαρτί για να την εξετάσει ιατροδικαστής αλλά θεωρείται μάλλον βέβαιο πως δεν θα πήγαινε. Έτσι ο Πορτογάλος αφέθηκε ελεύθερος.

Και μπορεί φαινομενικά η υπόθεση να είχε κλείσει αλλά οι αρχές πλέον εξετάζουν αν η χθεσινή επίθεση κατά του Ρ.Σεμέδο έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό της καταγγελίας και ειδικότερα αν ήταν υποκινούμενο από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της 28χρονης που δεν συγχώρεσε τα περί “ζηλοτυπίας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.