Α.Κοψιάλης: «Άμα σε στήσει στο απόσπασμα και σε κάνει ντέφι…» – Οι σχέσεις του με τον Δ.Φιντιρίκο (βίντεο)

#Cancel_Kopsialis: Το hashtag που έχει γίνει trend στο Twitter

Α.Κοψιάλης: «Άμα σε στήσει στο απόσπασμα και σε κάνει ντέφι…» – Οι σχέσεις του με τον Δ.Φιντιρίκο (βίντεο)

«Πας κάθεσαι πάνω μόνο και μόνο για να σηκωθεί η σούβλα αλλά μόλις τον δεις να αρρωσταίνει σηκώνεσαι και φεύγεις. Αν σε στήσει στο απόσπασμα και σε κάνει ντέφι θα φταίει;», αυτά δήλωνε μεταξύ άλλων σε βίντεο του ο κορυφαίος Έλληνας Influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο Κοψιάλης που έχει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Twitter λόγω της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Πως συνδέεται όμως, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη; Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο.

Ο Φιντιρίκος βεβαίως, όπως και οι Λεβέντηδες, είχαν «επινοικιάσει» μέσω χορηγιών ακόμα και το μουσείο της Δήλου με σύμβαση που συνήψαν με το υπουργείο Πολιτισμού, πέντε ημέρες μετά τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για τις σχέσεις τους με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Αυτή δεν ήταν η αρχή της «καταιγίδας» του #cancel_kopsialis. Αυτό ξεκίνησε με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη. Ο λόγος για τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media και προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες.

Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο του ίδιου φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάζεται «δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω… προκλητικότητας».

Ανάμεσα στα tweets βρίσκονται και πολλά που καλούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του.

Χαρακτηριστικά tweets με το #cancel_kopsialis:

https://twitter.com/filiw_karteri/status/1484451262104055812

https://twitter.com/IMakropoulou/status/1484458388922810371

https://twitter.com/glafyr_spirit/status/1484460494564073472

https://twitter.com/thanasima_agna/status/1483859497068158976

https://twitter.com/hereandthere138/status/1484420579549761537

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.