ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «hot» γυναίκα του Τζόρτζεβιτς χορεύει με την πετσέτα της και σε… ζαλίζει (εικόνες)

Η «hot» γυναίκα του Τζόρτζεβιτς χορεύει με την πετσέτα της και σε… ζαλίζει (εικόνες)

Οι φίλοι της Λάτσιο έχουν αρκετούς λόγους για να θέλουν τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς στην ομάδα τους.

Ο πιο «καυτός», όμως, είναι η σύντροφός του Σβόνια Γιοβάνα. Η πανέμορφη Γιοβάνα εκτός από το ότι χορεύει μόνο με την πετσέτα της, δεν διστάζει να… αναστατώνει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο instagram.

Θαυμάστε την: djole10.jpg djole11.jpg djole12.jpg djole15.jpg djole14.jpg djole16.jpg djole17.jpg djole18.jpg djole19.jpg djole2.jpg djole20.jpg djole21.jpg djole22.jpg djole23.jpg djole25.jpg djole3.jpg djole4.jpg djole5.jpg djole6.jpg djole7.jpg djole8.jpg djole9.jpg jo1.jpg jo10.jpg jo3.jpg jo2.jpg jo4.jpg jo5.jpg jo7.jpg jo6.jpg jo9.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

jo98.jpgΤμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.