Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί κάθισαν δίπλα δίπλα, και ένωσαν δυνάμεις για μια κοινή τους, συνέντευξη που βγήκε στον «αέρα» στο Today Show, καθηλώνοντας εκατομμύρια Αμερικανούς που είδαν το αγαπημένο ζευγάρι να μιλάει για, σχεδόν, τα πάντα.

Οι γονείς έξι παιδιών, μίλησαν για το γάμο τους, τις επεμβάσεις της ηθοποιού και για την τελευταία τους ταινία, «By the Sea» στην οποία πρωταγωνιστούν. Η 40χρονη σταρ, αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που υποβλήθηκε όταν έκανε διπλή μαστεκτομή και αργότερα υστεροκτομή: «Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί», είπε μιλώντας για τη στήριξη που της παρείχε ο σύζυγός της.

«Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια», είπε ο Μπραντ Πιτ και αναφερόμενος στην απόφασή της να προχωρήσει στις εγχειρήσεις δήλωσε: «Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση».

Από τη μεριά της η Τζολί, τόνισε: «Η γιατρός που μου έκανε την επέμβαση στις ωοθήκες ήταν η γιατρός της μητέρας μου. Η μητέρα μου της είχε πει: ’’Να μου υποσχεθείς ότι θα αφαιρέσεις τις ωοθήκες της Άντζυ’’. Έτσι ήταν σαν να είμαστε μαζί. Κλάψαμε και οι δύο και μου είπε: ’’Το υποσχέθηκα στη μητέρα σου και πρέπει να το κάνω!’’».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!