ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τί λέει ο κουμπάρος για το χωρισμό Αθηνάς – Αλβάρο

Τί λέει ο κουμπάρος για το χωρισμό Αθηνάς – Αλβάρο

Τίτλοι τέλους στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο; Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία με πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας να αναφέρει ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο.

Η μεγάλη κρίση στο γάμο της χρυσής κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση με τον Ντόντα Μιράντα είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται από τον κουμπάρο του ζευγαριού με τον οποίο συνομίλησε ο βετεράνος δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έγραψε πως σύμφωνα με όσα του είπε ο πρόξενος και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού  Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης το ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο του, υπάχουν ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι αν αυτή η κρίση θα οδηγήσει σε διαζύγιο ή όχι.

Δείτε όσα έγραψε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.