ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγνώριστη η Αντέλ! Άρρωστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ (vid)

Αγνώριστη η Αντέλ! Άρρωστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ (vid)

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει βαμμένη και έχοντας πάντα μία λεπτή γραμμή eyeliner στα μάτια,  αλλά η Αντέλ ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Ο λόγος; Η διάσημη τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φαν της πως θα ακυρώσει την συναυλία της στην Αριζόνα, λόγω γρίπης και θέλησε να τους δείξει πόσο χάλια είναι.

Με την φωνή της να βγαίνει μετά βίας, τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και έχοντας μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ζητάει συγνώμη που δεν θα εμφανιστεί στο προγραμματισμένο της σόου.

«Ζητάω συγνώμη που σας απογοήτευσα, ξέρω πως πολύ κόσμος θα έρθει με το αεροπλάνο για την συναυλία και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω, αλλά πρέπει να γίνω καλά», είπε στο βίντεο της.

Αυτό πάντως που δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν τα μπορντό νύχια της Αντέλ, τα οποία παραήταν μακριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.