ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η 20χρονη Ivory Rose μας τρέλανε με τις καυτές πόζες της (φωτό)

Η 20χρονη Ivory Rose μας τρέλανε με τις καυτές πόζες της (φωτό)

Η 20χρονη Ivory Rose από την Αμερική είναι επιτυχημένο μοντέλο και φωτογραφίζεται για γνωστές εταιρείες ρούχων και αξεσουάρ.

Λατρεύει τους ανθρώπους της Νέας Υόρκης και ο αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο Ralph Lauren. Ονειρεύεται να γίνει αγγελάκι της Victoria Secret και το είδωλό της είναι το τοπ μόντελ Ζιζέλ.

Η ξανθιά καλλονή περνάει τον ελεύθερο χρόνο της σχεδιάζοντας, πλέκοντας και κάνοντας γιόγκα. Η ευλυγισία της μάλιστα φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram. rose1 rose2 rose3 rose4 rose5 rose7 rose8 rose9 rose10

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
rose6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.