ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάρης Ρώμας: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα – Όταν το κάνω…»

Χάρης Ρώμας: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα – Όταν το κάνω…»

Στη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Έχετε δηλώσει ότι στο παρελθόν αναγκαστήκατε να μιλήσετε για τη σεξουαλική σας ταυτότητα. Για ποιον λόγο;

Δεν έχω αναγκαστεί ποτέ και για κανέναν λόγο να μιλήσω για κάτι. Ο «εξαναγκασμός» δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα. Όταν το κάνω, το κάνω όταν νομίζω και εκεί που νομίζω. Εσείς, προφανώς, αναφερόσαστε σε ένα κίτρινο σχόλιο εντύπου που με ανάγκασε να υποβάλλω μήνυση, την οποία και κέρδισα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς μέχρι σήμερα;

Όταν πέθανε ένας αγαπημένος μου συμμαθητής στα 33 του χρόνια και όταν πέθανε ο πατέρας μου. Με την οριστική απώλεια είναι δύσκολο να εξοικειωθώ, όσο κι αν κάποιες στιγμές εξακολουθούν να ζουν μέσα μου.

Σκεφτήκατε ποτέ να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Ναι, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω πολύ ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης και θα ήθελα να του συμπαραστέκομαι συνεχώς και να το παρακολουθώ στενά σε όλες τις φάσεις της ανατροφής και διαπαιδαγώγησής του, πράγμα το οποίο είναι αδύνατον με τις υποχρεώσεις που έχω.

Είστε ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ και αρκετά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.