ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκάλυψη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ίσως να μην…» (φώτο)

Αποκάλυψη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ίσως να μην…» (φώτο)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως δυσκολεύεται πολύ να βρει τον παλιό της εαυτό καθώς πριν από κάποιους μήνες εισήχθη ξανά σε κλινική.

Εμφανίσεις που επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, ματαιώθηκαν, καθώς η υγεία του πατέρα της επιδεινώθηκε, επιβαρύνοντας την ψυχική κατάσταση της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είναι σε θέση, ψυχολογικά, να επιστρέψει στις πρόβες για το σόου στο Λας Βέγκας.

Ο μάνατζερ της Μπρίντεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ ανέφερε στο TMZ για την τραγουδίστρια: «Ως ο άνθρωπος που την κατευθύνει επαγγελματικά – βάση των πληροφοριών που έχω τόσο εγώ, όσο και οι επαγγελματίες που την κουράρουν – είναι ξεκάθαρο πως δεν θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας στο άμεσο μέλλον και πιθανότατα ποτέ ξανά».

«Ήταν η τέλεια καταιγίδα. Έπρεπε να αναστείλουμε την έναρξη του σόου, καθώς η φαρμακευτική της αγωγή δεν απέδιδε» πρόσθεσε ο Ρούντολφ.

Όπως είπε, το καλοκαίρι η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να επιστρέψει στον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έπειτα και από την επιδείνωση της υγείας του πατέρα της, δεν επικοινώνησε ξανά με τους συνεργάτες της.

«Δεν θέλω να ξαναδουλέψει αν δεν γίνει καλά, σωματικά και ψυχικά. Αν αυτό δεν γίνει ποτέ, ας μην γίνει» συμπληρώνει ο μάνατζερ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

«Δεν θέλω ούτε μπορώ να την πείσω να δουλέψει ξανά. Θα είμαι εδώ ξανά για εκείνη όταν θελήσει να δουλέψει» τόνισε ο Ρούντολφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.