ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Μπραντ Πιτ παραμένει γοητευτικός στα 55 του! – Ποζάρει με καπέλο και κοστούμι (φωτο)

O Μπραντ Πιτ παραμένει γοητευτικός στα 55 του! – Ποζάρει με καπέλο και κοστούμι (φωτο)

Ο Μπραντ Πιτ έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και οι χαμογελαστές φωτογραφίες του από το Μεξικό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 55χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το «Once Upon a Time in Hollywood».

Η ταινία τοποθετείται τη δεκαετία του ‘60 στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια των φόνων του Τσάρλς Μάνσον.

Ο γοητευτικός Μπραντ Πιτ κατέβηκε τις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού κέντρου στο Μεξικό και οι θαυμαστές του τον αποθέωσαν.

Χαμογελαστός, άκρως ευδιάθετος, φορώντας ένα μπεζ κοστούμι και καπέλο, ο Μπραντ Πιτ βρήκε ξανά τον παλιό του, καλό εαυτό.

Η Αντζελίνα Τζολί και το διαζύγιό τους ανήκει πια στο παρελθόν και ο Μπραντ Πιτ χαμογελά ξανά.

Ο ηθοποιός έκανε γκριμάτσες στους φωτογράφους, υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Θύμιζε τον παλιό καλό Μπραντ Πιτ που όλες οι γυναίκες αγαπήσαμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει στο περιοδικό GQ: «Ανησυχώ περισσότερο για το πώς ανακυκλώνεται το θέμα, πώς περνάνε μηνύματα στα παιδιά μου και τους φίλους τους. Γιατί, φυσικά, δεν γίνεται (από τα media) με διακριτικότητα ή ευαισθησία – γίνεται για να πουλήσει. Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτά τα θέματα πουλάνε, αλλά τα παιδιά μου βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Αυτό με πονάει.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.