ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάλος από την προσβλητική κίνηση του Τούρκου Τ.Γιαμάν: Σήκωσε το… μεσαίο δάκτυλο στην Ακρόπολη & την ελληνική Σημαία

Σάλος από την προσβλητική κίνηση του Τούρκου Τ.Γιαμάν: Σήκωσε το… μεσαίο δάκτυλο στην Ακρόπολη & την ελληνική Σημαία

Σάλο προκάλεσε ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς, «Με τα φτερά του έρωτα» Τζαν Γιαμάν, όταν επισκεπτόμενος την Ακρόπολη προχώρησε σε υβριστική χειρονομία και για την ιερότητα του χώρου, αλλά και για την ελληνική σημαία που κυμάτιζε.

Με το μεσαίο του δάχτυλο σηκωμένο το πιο εμβληματικό μέρος της Αθήνας, την χώρα ολόκληρη και με φόντο την ελληνική σημαία τα «είπε όλα». Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα τον κάλεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, που συνεργάζεται στενά με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζουν Ιλίτζαλι.


Δεν ξέρουμε αν η χειρονομία έγινε με αυτόν τον σκοπό ή απευθυνόταν προσωπικά σε κάποιον από τους φωτογράφους που τον ακολουθούσαν κατά πόδας καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονή του στην χώρα μας, αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν δεν παύει να είναι μια απαράδεκτη κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πάλι υποθέσει κανείς ότι περίμενε αυτήν ακριβώς τη στιγμή για να γίνει με αυτήν την φωτογραφία “ήρωας” στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ή στο φανατισμένο κομμάτι του τουρκικού λαού, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τον πρωταγωνιστή της σειράς “Φτερωτός Θεός” που καλό θα ήταν να βγάλει φτερά να πετάξει γρήγορα εκτός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.