Oικογένεια Π.Παντελίδη: «Δεν δώσαμε ποτέ άδεια στον Sin Boy να χρησιμοποιήσει το τραγούδι του Παντελή»

Oικογένεια Π.Παντελίδη: «Δεν δώσαμε ποτέ άδεια στον Sin Boy να χρησιμοποιήσει το τραγούδι του Παντελή»

Στο στόχαστρο της οικογένειας Παντελίδη βρέθηκε και πάλι ο Sin Boy.

Ο εκκεντρικός ράπερ χρησιμοποίησε τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή στο νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι με τίτλο «Desole”, μέσω του οποίου συστήθηκε εκ νέου στο κοινό με το καλλιτεχνικό όνομα Lil Jesus. Ο καλλιτέχνης της ραπ σκηνής εμφανίζεται να κρατά ένα κασετόφωνο περασμένης δεκαετίας από τα ηχεία του οποίου ακούγεται το ρεφρέν από το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου».

Μάλιστα, ο Παντελίδης αναφέρεται και στους στίχους του τραγουδιού «Desole” όπως και ο Στέλιος Καζαντζίδης με τον Sin Boy να λέει ότι «τους έφαγαν».

Το θέμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι ενώ αρχικά υπήρξε μια φήμη πως ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης είχε δώσει προφορική άδεια, τελικά αυτό διαψεύστηκε.

Η οικογένεια ανάστησε στα social media επίσημη ανακοίνωση: «Προς ενημέρωση του κοινού, ποτέ η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν έδωσε την άδεια για την οποιαδήποτε χρήση των τραγουδιών του Παντελή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξοργισμένη, μάλιστα, η Αθηνά Παντελίδη σε δηλώσεις της είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε δόθηκε άδεια ούτε συζητήθηκε ποτέ άδεια από κανέναν. Καλό θα ήταν να μη διαδίδονται αυτά τα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.